tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post1562325735153806056..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Escarola farcida rostida (Scarola ripiena rostita)Tapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-57384503171311883372013-11-27T10:26:48.373+01:002013-11-27T10:26:48.373+01:00Si no recordo malament era el capitol del senyor i...Si no recordo malament era el capitol del senyor italià que treballa en una empresa de gelats? Aquest capítol em va encantar. A mi l´escarola, ni fu ni fa, però tot plegat deu ser deliciosa.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-43519918475277275862013-11-26T18:59:51.623+01:002013-11-26T18:59:51.623+01:00A mi que m'encanta l'escarola, i que només...A mi que m'encanta l'escarola, i que només la menjo crua, això de poder farcir-la i coure-la em sembla una opció boníssima...canviaré les olives per un altre ingredient, però ho provaré segur!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-59179287005129894882013-11-26T15:36:40.990+01:002013-11-26T15:36:40.990+01:00Un plat molt original, per sorprendre a tothom, se...Un plat molt original, per sorprendre a tothom, sens dubte! <br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-83152349824403640232013-11-26T09:37:48.951+01:002013-11-26T09:37:48.951+01:00caray una propuesta muy original y nunca vista,bue...caray una propuesta muy original y nunca vista,buena sin dudarlo<br />BssMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-4208881772888400882013-11-26T07:30:00.227+01:002013-11-26T07:30:00.227+01:00Recordo perfectament aquest capítol, vaig flipar c...Recordo perfectament aquest capítol, vaig flipar com es mocia a la cuina aquell senyor!!!!<br />I aquesta cassola amb les escaroles em va semblar sensacional. S'ha de tastar!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-90536479046440792012013-11-25T23:47:50.474+01:002013-11-25T23:47:50.474+01:00Per mi es un plat original, no l'havía vist ma...Per mi es un plat original, no l'havía vist mai, però crec que m'ha d'agradar.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-63066148737186346392013-11-25T22:25:24.114+01:002013-11-25T22:25:24.114+01:00Quina recepta més interessant! Jo havia menjat l&#...Quina recepta més interessant! Jo havia menjat l'escarola en truita però així no l'he tastada mai. La combinació d'ingredients és de les meves preferides, així que m'imagino que ha d'estar deliciós. Una molt bona proposta, Marina. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-36417000043234371932013-11-25T20:38:52.175+01:002013-11-25T20:38:52.175+01:00Marina m'ha captivat aquesta recepta jo fins a...Marina m'ha captivat aquesta recepta jo fins ara només feia truites amb l'escarola però ara he de provar la teva propostaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-54274685100071744562013-11-25T19:45:04.777+01:002013-11-25T19:45:04.777+01:00jejej jo tambe he copiat receptes del karakia! per...jejej jo tambe he copiat receptes del karakia! pero aquesta escarola farcida tu...es tot un exit! m'encanta i aixi calentona encaara més ara...apuntat! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-71031300029986707422013-11-25T17:24:12.971+01:002013-11-25T17:24:12.971+01:00Que diferent a com ho mengem nosaltres però ha der...Que diferent a com ho mengem nosaltres però ha der ser molt bo!<br />Veig que no sóc l'única que li agrada el programa Karakia, estic molt enganxada, sempre vaig mirant a veure quan el faran, ja que no és fácil seguir-lo.<br />PetonetsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-84253423261997476102013-11-25T17:17:12.407+01:002013-11-25T17:17:12.407+01:00La salsina se ve de lo más apetecible. Desde luego...La salsina se ve de lo más apetecible. Desde luego, una receta sorprendente. Y pide pan, lo que es muy buena señal. Un besote.Suhttps://www.blogger.com/profile/14910061657248695094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-8196959196434075652013-11-25T16:02:13.123+01:002013-11-25T16:02:13.123+01:00una proposta ben curiosa i atractiva, amb aquestes...una proposta ben curiosa i atractiva, amb aquestes tàperes casolanes tan i tan bones!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-24789915839804565692013-11-25T15:27:01.371+01:002013-11-25T15:27:01.371+01:00Jo ja sabia que a Italia es mengen l'escarola ...Jo ja sabia que a Italia es mengen l'escarola cuita, com nosaltres les bledes o l'espinac. També els belgues mengen les endivies cuites amb mantega. Nosaltres ens ho fotem tot cru com si fossim conills!! :D. El que no se m'hagués ocorregut mai és de farcir-la!, però en vista de cóm queda a les fotos ho hauré de provar per que m'has picat la curiositat!. Un petóAmadeu (LaFábricaDeCemento)https://www.blogger.com/profile/10503092841763609729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-81895149595185131842013-11-25T12:02:15.310+01:002013-11-25T12:02:15.310+01:00QUina manera més original de menjar l'escarola...QUina manera més original de menjar l'escarola! Ha de quedar fantàstica.<br />Petons,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-72934965288384286242013-11-25T11:35:15.049+01:002013-11-25T11:35:15.049+01:00Quina proposta més curiosa Marina, no se m'hag...Quina proposta més curiosa Marina, no se m'hagués acudit mai cuinar-la, en això soc molt bàsic, i només en amanida, o com a molt, amb la xatonada!<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-12400427549040462512013-11-25T10:51:47.223+01:002013-11-25T10:51:47.223+01:00Que diferent! Deu estar boníssim! petonsQue diferent! Deu estar boníssim! petonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-37541001888536219302013-11-25T10:28:53.183+01:002013-11-25T10:28:53.183+01:00Curiosa recept... però si ens mengem les endívies ...Curiosa recept... però si ens mengem les endívies cuites no veig perquè no l'escarola!!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-6126553318082211742013-11-25T09:45:37.387+01:002013-11-25T09:45:37.387+01:00Sempre he menjar l'escarola crua. No l'hav...Sempre he menjar l'escarola crua. No l'havia vist mai cap recepta con la cuinessin. Té emolt bona pinta .....s'hauria de provar ja que no estem acostumats a coure-la: <br />petonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-57230844803090308872013-11-25T08:55:02.267+01:002013-11-25T08:55:02.267+01:00No ho se pas si seriem amics amb aquesta escarola ...No ho se pas si seriem amics amb aquesta escarola (amb l'escarola, esclar, vull dir). Es una verdura que em sembla un xic massa amargant... tot i que la pinta com a entrant es espectacular... ains, soc un mar de dubtes <br /><br />Cuina d'emergencia<br />http://cuinademergencia.blogspot.comCocina de emergenciahttps://www.blogger.com/profile/17580211648969037934noreply@blogger.com