tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post1620626764049430520..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Panadons d'espinacs, moniato i matóTapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-11293801567649314992013-12-11T10:49:33.506+01:002013-12-11T10:49:33.506+01:00Marina, que ben fet i quin pas a pas més bonic!!!!...Marina, que ben fet i quin pas a pas més bonic!!!!Ramon Juanolahttps://www.blogger.com/profile/01493212161418681423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-40429410375857811912013-12-08T22:02:26.986+01:002013-12-08T22:02:26.986+01:00Que buenooo, te han quedado con una pintaza de esc...Que buenooo, te han quedado con una pintaza de escándalo Marina. Que colorcito más rico y que relleno más apetecible guapetona.<br /><br />un besazoMerchihttps://www.blogger.com/profile/01238287564601662833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-30248229850357641882013-12-08T16:19:48.785+01:002013-12-08T16:19:48.785+01:00Uau, t'han quedat sensacionals!
I la combinaci...Uau, t'han quedat sensacionals!<br />I la combinació del farcit m'encanta, són tres ingredients molt del meu gust.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-9828806169422883392013-12-07T19:40:00.947+01:002013-12-07T19:40:00.947+01:00Marina, una proposta molt bona, no n'he fet ma...Marina, una proposta molt bona, no n'he fet mai però aixó té remei, ja estic pensant en la farsa ... Petons,<br />PilarPilar Casanavahttps://www.blogger.com/profile/01935331426492858487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-21705155827420520492013-12-06T15:05:37.615+01:002013-12-06T15:05:37.615+01:00Que bons els panadons, em farien mal! jejej Una co...Que bons els panadons, em farien mal! jejej Una combinació molt original els espinacs i el moniato! petonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-16662379398990487332013-12-06T11:44:36.481+01:002013-12-06T11:44:36.481+01:00Han de ser boníssims Marina! M'agrada tot: el ...Han de ser boníssims Marina! M'agrada tot: el pa, els moniatos, els espinacs i el mató així que NO pot fallar!!! :)Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-76224972072434654172013-12-06T11:36:37.089+01:002013-12-06T11:36:37.089+01:00Una combinación exquisita! Te ha quedado increíble...Una combinación exquisita! Te ha quedado increíble! Rústico pero impecable! Felicidades! cocinaroshttp://cocinaros.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-27701101381423177922013-12-06T10:59:51.548+01:002013-12-06T10:59:51.548+01:00Pues te han quedado impresionantes por fuera y por...Pues te han quedado impresionantes por fuera y por dentro. Una cena tranquilita para ver delante de la tele. Un besote.Suhttps://www.blogger.com/profile/14910061657248695094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-17511027494046851812013-12-06T09:41:59.247+01:002013-12-06T09:41:59.247+01:00Quins colors! I quina cosa més bona!
Petons,
Palmi...Quins colors! I quina cosa més bona!<br />Petons,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-80483285750175278302013-12-06T01:02:29.851+01:002013-12-06T01:02:29.851+01:00Marina, qué delicia, tomo nota porque pienso hacer...Marina, qué delicia, tomo nota porque pienso hacerlos en breve, el paso a paso es fantástico!<br />Un besitoEsmeralda-Recelandiahttps://www.blogger.com/profile/12360105460851099082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-89551423499351520222013-12-06T00:19:43.015+01:002013-12-06T00:19:43.015+01:00Es veuen boníssims, una bona recepta per incorpora...Es veuen boníssims, una bona recepta per incorporar el moniato.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-51427636853479965932013-12-05T22:41:01.657+01:002013-12-05T22:41:01.657+01:00aquesta combinació sembla molt interessant!! jo ta...aquesta combinació sembla molt interessant!! jo també sóc una entussiasta dels panadons!!Anirachttps://www.blogger.com/profile/17634332076925996488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-22127172086242542512013-12-05T21:03:37.260+01:002013-12-05T21:03:37.260+01:00M'encanta fer plats i elaboracions amb moniato...M'encanta fer plats i elaboracions amb moniatosA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-44002915107027632042013-12-05T20:14:18.968+01:002013-12-05T20:14:18.968+01:00Marina, aquests panadons van directes a la llista ...Marina, aquests panadons van directes a la llista de pendents!!! Quina passada! I el farcit, més original impossible!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-36397635509757341782013-12-05T19:33:06.722+01:002013-12-05T19:33:06.722+01:00Et vols creure que mai he menjat panadons ?, jeje,...Et vols creure que mai he menjat panadons ?, jeje, he sentit parlar d'ells però no els he provat, a veure si m'animo un dia d'aquests. Petons.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05841339126249178109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-91660734277408456712013-12-05T18:50:14.151+01:002013-12-05T18:50:14.151+01:00No l'havia sentit mai el nom de" panadons...No l'havia sentit mai el nom de" panadons" me quedat sorpresa,han d'estar molt bons,amb espinacs i mató.. Ah i el moniato!!... Aquesta me la quedo a veure que faig i que i poso.<br />Un petó Marina.Pilarhttps://www.blogger.com/profile/03408483374914286727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-16981507074138439352013-12-05T16:26:05.290+01:002013-12-05T16:26:05.290+01:00Qué bons són els panadons Marina, i aquests teus t...Qué bons són els panadons Marina, i aquests teus t'han quedat molt bé, amb una pinta estupenda!<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-80593230517284283872013-12-05T15:53:19.393+01:002013-12-05T15:53:19.393+01:00M'agraden molt els panadons I la combinzció d&...M'agraden molt els panadons I la combinzció d'ingredients d'aquestos que has fet em sembla molt encertada I de plena temporada. Ara mateix me n'emportava un per sopar! Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-18440676667988042482013-12-05T15:00:37.444+01:002013-12-05T15:00:37.444+01:00Els panadons m-entusiasmen, però mai els faig, apr...Els panadons m-entusiasmen, però mai els faig, aprofito quan vaig a casa del meu fill, al poble hi ha una forn artesà que els fan exquisits.lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-89926721625889424142013-12-05T14:17:08.452+01:002013-12-05T14:17:08.452+01:00buenos estos panadons con este relleno y buen paso...buenos estos panadons con este relleno y buen paso a paso<br />Buen puente<br />BssMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-23640068793831506032013-12-05T13:40:33.946+01:002013-12-05T13:40:33.946+01:00vaya delicia de receta!!!! me ha encantado!!!!vaya delicia de receta!!!! me ha encantado!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00169936924358575734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-16446454356686687092013-12-05T13:32:29.938+01:002013-12-05T13:32:29.938+01:00A mi els panadons també m'entusiasmen!! els fa...A mi els panadons també m'entusiasmen!! els faig normalment o d'espinacs panses i pinyons, o de carbassa, tremendos els dos! ara tinc pendent de fer-los d'espinacs però dolços, són típics d'Àger i fan tremolar!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.com