tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post24097140906271225..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Paccheri farcits de beixamel amb bacallà, panses i pinyons amb salsa de sàlviaTapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-48563034260392719002013-02-28T10:00:21.715+01:002013-02-28T10:00:21.715+01:00És que una pasta amb tanta història ha de tenir un...És que una pasta amb tanta història ha de tenir un final històric... oi?Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-29577529069790759342013-02-28T09:51:08.261+01:002013-02-28T09:51:08.261+01:00aquests paccheri tan viatjats no podien pas tenir ...aquests paccheri tan viatjats no podien pas tenir una millor fi! ;-)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-74374185549425695742013-02-28T08:22:50.528+01:002013-02-28T08:22:50.528+01:00Hosties !!!..(uy, perdó)....quin plat més bo !!!.....Hosties !!!..(uy, perdó)....quin plat més bo !!!...dels que m'agraden a mi...molt bona feina Marina !!...m'agraden les teves "bofetades" !!!,jeje.lacuinadesempre.cathttps://www.blogger.com/profile/05451342464035801449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-91799450885321140062013-02-28T07:56:34.835+01:002013-02-28T07:56:34.835+01:00M'agrada tot d'aquesta recepta...des de el...M'agrada tot d'aquesta recepta...des de el bacallà, la pasta,las pansas, enfi.... que ha d'estar genial.... quan es pogui menjar virtualment... seré feliç!<br />Una abraçada!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-32962696851838930812013-02-28T07:44:32.648+01:002013-02-28T07:44:32.648+01:00que bo! l'he vist varies vegades aquesta pasta...que bo! l'he vist varies vegades aquesta pasta però mai l'he fet servir! per farcir és ideal, si no l'utilitzes com a macarró gegant! i aquest farcit és increible!!! m'encanta! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-57412074688852571092013-02-28T07:23:53.034+01:002013-02-28T07:23:53.034+01:00he he he... fa de mal dur... dissabte ja tindrem b...he he he... fa de mal dur... dissabte ja tindrem bon menjar per tastar, no? Em fa il·lusió conèixer-te! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-68464174859416132442013-02-28T07:23:22.398+01:002013-02-28T07:23:22.398+01:00Gràcies per l'aclariment, Ana!Gràcies per l'aclariment, Ana!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-14905166362527822482013-02-28T00:19:31.934+01:002013-02-28T00:19:31.934+01:00M'han d'agradar molt amb aquest farciment....M'han d'agradar molt amb aquest farciment.<br />Es mol curiosa la llegenda sobre aquest tipus de pasta.<br />La Maskina a la foto sembla crua per dins, pero no està crua, es un canvi de textura que queda molt cruixent per fora.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-42203972844696794852013-02-27T23:22:46.550+01:002013-02-27T23:22:46.550+01:00Que rico, me encanta el relleno , tiene una pinta...Que rico, me encanta el relleno , tiene una pinta estupenda este plato.<br />Besos<br />Cocinando con Montse Cocinando con Montsehttps://www.blogger.com/profile/15802942626110506853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-14651251795438280152013-02-27T21:46:32.068+01:002013-02-27T21:46:32.068+01:00Espero que dissabte ens portis una safata! Quina d...Espero que dissabte ens portis una safata! Quina delícia! Apa, ja pots començar a fer-los...<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-60736664802425017742013-02-27T19:59:57.923+01:002013-02-27T19:59:57.923+01:00oh, quina il·lusió! M'alegro que us temptés la...oh, quina il·lusió! M'alegro que us temptés la proposta i que el provessiu. No és com un fast-food, oi? A mi també m'agrada anar-hi de tant en tant. Si no vau provar el tofu fregit us el recomano! Això si us agrada el cilantre perquè en porta una mica. Gràcies Neus! Un petóTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-25067811880674512702013-02-27T19:19:23.394+01:002013-02-27T19:19:23.394+01:00Quina cosa més bona!!!! Cada vegada que entro al t...Quina cosa més bona!!!! Cada vegada que entro al teu blog em quedo meravellada!!! Per cert, sóc de Sabadell de tota la vida i l'altre dia per primer cop vaig anar al "Dragon de Oro" per l'entrada que havies fet aquí al blog, i t'he de dir que no em va decebre gens! Repetirem segur!Neus Garciahttps://www.blogger.com/profile/15463262257909004684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-16467182749410198172013-02-27T17:10:58.016+01:002013-02-27T17:10:58.016+01:00Quin plat d'època de quaresma més original!!!
...Quin plat d'època de quaresma més original!!!<br />Una abraçada<br />MònicaMònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-83197758348614634522013-02-27T16:48:45.925+01:002013-02-27T16:48:45.925+01:00les compre hace nada para hacerlos rellenos y me h...les compre hace nada para hacerlos rellenos y me has dado una buena manera de hacerlo.<br />saludosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00169936924358575734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-23725113102350114302013-02-27T16:46:10.120+01:002013-02-27T16:46:10.120+01:00segur què no serà l´última, té una pinta boníssim...segur què no serà l´última, té una pinta boníssima Marina, bstsllimaverdahttps://www.blogger.com/profile/14308513827952098522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-52149954454494054102013-02-27T16:30:06.780+01:002013-02-27T16:30:06.780+01:00Oh Marina quin luxe de recepte ...........tenen un...Oh Marina quin luxe de recepte ...........tenen una pinta !!<br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-33842508704970147972013-02-27T16:00:40.855+01:002013-02-27T16:00:40.855+01:00Hola reina !!! m'encanta poguer tornar a visit...Hola reina !!! m'encanta poguer tornar a visitarte, veig que las teves propostes son sempre genials....mira que me les he mirat vegades aquestas paccheri, que no sabìa ni com es deien....bona idea...<br />Un petonàs i fins molt aviat !!!mamiluhttps://www.blogger.com/profile/12032683501983584516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-28458224533784523442013-02-27T15:45:49.999+01:002013-02-27T15:45:49.999+01:00Quan els he vist sempre m'han cridat l'ate...Quan els he vist sempre m'han cridat l'atenció però mai no m'he animat a fer aquests "macarrons gegants", tot i que la pasta m'encanta... Tenen una pinta fantàstica!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-24783415111630252412013-02-27T13:59:52.173+01:002013-02-27T13:59:52.173+01:00ah, sí? Doncs no saps la il·lu que m'ha fet a ...ah, sí? Doncs no saps la il·lu que m'ha fet a mi saber-ho, això que dius! Benvingut i encantada de saludarte OFICIALMENT. he he. una abraçada.Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-78739854975554580452013-02-27T13:55:57.428+01:002013-02-27T13:55:57.428+01:00No saps la il·lu que m'ha fet el teu comentari...No saps la il·lu que m'ha fet el teu comentari!<br />Ja feia temps que et seguia 'en silenci', ja anava sent hora de fer-ho oficial!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-44305118592321628302013-02-27T12:26:03.661+01:002013-02-27T12:26:03.661+01:00Mai ha fet aquesta pasta, però després de veure aq...Mai ha fet aquesta pasta, però després de veure aquesta recepta em sembla que no tardaré gaire a fer-la! I aquesta combinació d'ingredients m'agrada molt :)<br /><br />PetonsCristinahttps://www.blogger.com/profile/14973885792677805443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-69643442556575760622013-02-27T12:06:09.015+01:002013-02-27T12:06:09.015+01:00Quina gana m'has fet venir!! ains!! Una recept...Quina gana m'has fet venir!! ains!! Una recepta genial, combinar pasta amb bacalla pansetes i pinyons.... se'm fa la boca aigua...Cocina de emergenciahttps://www.blogger.com/profile/17580211648969037934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-56796361587944543022013-02-27T10:22:05.612+01:002013-02-27T10:22:05.612+01:00Aquesta pasta la vg veure un cop al super... pero ...Aquesta pasta la vg veure un cop al super... pero no sabía que era per farcir i no la vaig comprar per semblar-me incomoda de menjar... pero d'aquesta manera, la propera vegada que la vegi la compraré segur.<br />Felicitats per la recepta!!!!<br />Ptns.<br />Lourdes.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05668482008912294850noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-9155019961283616242013-02-27T09:28:59.796+01:002013-02-27T09:28:59.796+01:00Pero que ricos.Un pelín laborioso el rellenarlos,p...Pero que ricos.Un pelín laborioso el rellenarlos,pero seguro que un plato de impacto para los comensales.<br />Buenísimo MArina ;)<br /><br />Un besitoSilviahttps://www.blogger.com/profile/07995582834879229566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-45048748118352306602013-02-27T09:02:27.274+01:002013-02-27T09:02:27.274+01:00Marina, que receta más exquisita, me ha encantado!...Marina, que receta más exquisita, me ha encantado!!! El que sea de pasta, el relleno de bacalao y queso, en fin que todo me gusta.<br />Petons.Paprika en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/05675762431826560170noreply@blogger.com