tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post5848785314241491307..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Crema de remolatxa amb ametlles tendresTapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-82501182428883062562014-07-08T23:00:44.862+02:002014-07-08T23:00:44.862+02:00No és un ingredient que hagi menjat gaires vegades...No és un ingredient que hagi menjat gaires vegades ni que compri... però veient aquesta crema tan vistosa, crec que m'hi repensaré ;)Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-55818556774652463572014-07-07T19:09:05.112+02:002014-07-07T19:09:05.112+02:00Guaita, una altra proposta per a la crema de remol...Guaita, una altra proposta per a la crema de remolatxa! Jo acostumo a barrejar-hi pastanaga bullida i a vegades un xic de ceba sofregideta, i li dóna un regust la mar de bo!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12144946035623553490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-58801807313347750222014-07-07T11:08:18.301+02:002014-07-07T11:08:18.301+02:00Què bona idea, Marina!!! fa molt temps que no he m...Què bona idea, Marina!!! fa molt temps que no he menjat ametlles tendres! el meu avi tenia un camp d'ametllers i des de aleshores no he trobat ametlles tendres! <br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-55374931963725797462014-07-06T12:25:33.564+02:002014-07-06T12:25:33.564+02:00M'agrada la remolatxa i trobar propostes com a...M'agrada la remolatxa i trobar propostes com aquestes em fan feliç. perfecta l'opció ce les ametlles! petons,<br />PilarPilar Casanavahttps://www.blogger.com/profile/01935331426492858487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-35069214718904189062014-07-05T16:42:58.594+02:002014-07-05T16:42:58.594+02:00una recepta molt original!
Les ametlles tendres só...una recepta molt original!<br />Les ametlles tendres són boníssimes, llàstima que la temporada sigui tan curta...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-66763740452801351612014-07-05T15:47:33.838+02:002014-07-05T15:47:33.838+02:00Una propòsta fresqueta i bonissimaUna propòsta fresqueta i bonissimalolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-25962233955503738772014-07-05T04:23:13.601+02:002014-07-05T04:23:13.601+02:00Segurament la remolatxa té moltes propietats, però...Segurament la remolatxa té moltes propietats, però, sincerament mai ha estat 'Santo de mi devoción', serà qüestió d'esforçarse, petons !!<br />José Padillahttps://www.blogger.com/profile/09673735781617502746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-19189139547585458072014-07-05T00:30:12.240+02:002014-07-05T00:30:12.240+02:00Una crema muy bonita a la vista y ademas muy sana....Una crema muy bonita a la vista y ademas muy sana.Las dos versiones sublimes y super apetecibles.<br />PetoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-43088217988975027362014-07-04T19:12:23.758+02:002014-07-04T19:12:23.758+02:00M'encanten les ametlles tendres o "ometll...M'encanten les ametlles tendres o "ometllons" cóm en diuen a Les Garrigues. Estan molt bones també simplement afegides a una amanida.Amadeu (LaFábricaDeCemento)https://www.blogger.com/profile/10503092841763609729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-34224637032632103522014-07-04T16:11:45.832+02:002014-07-04T16:11:45.832+02:00Molt bona proposta estiuenca...a casa també agrade...Molt bona proposta estiuenca...a casa també agraden molt les ametlles, i ens les mengem tendres sortides de l'ametller del pati...però no les comencem a collir fins per Santa Magdalena....per allò que diuen que: Per Santa Magdalena, l'ametlla és plena! Petons i bon cap de setmana!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-28137230965388605742014-07-04T15:32:59.621+02:002014-07-04T15:32:59.621+02:00No le e feta mai....pero tinc curiositat...amb el ...No le e feta mai....pero tinc curiositat...amb el gustet de les atmellas tendres....me recorden a la infantesa....u probarè !!!mamiluhttps://www.blogger.com/profile/12032683501983584516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-12181932368682672942014-07-04T11:51:43.997+02:002014-07-04T11:51:43.997+02:00Un plat molt bo per aquest estiu.
PetonsUn plat molt bo per aquest estiu.<br />PetonsDolorshttps://www.blogger.com/profile/12870935430650652034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-6062151125731466902014-07-04T10:46:58.863+02:002014-07-04T10:46:58.863+02:00Caram, quin luxe!!! A mi també em perden les ametl...Caram, quin luxe!!! A mi també em perden les ametles tendres... Trobe molt curiosa la combinació de tots dos sabors. Ho hauré de provar. Per cert, d'això del ferro. A mi, fa uns anys em van detectar una "mini anèmia" i em van donar dues opcions per solucionar-la: o bé uns medicaments begus de ferro que feien un gust que no explicaré o augmentar la ingesta de fetge de vedella o corder (millor que el de porc), com a mínim en una menjada al dia. Al principi em feia una mica de fàstic perquè no n'havia menjat mai seguit, però m'ho vaig fer bé per anar fent-me receptes variadetes amb fetge i, mira, la vaig superar. Salutacions i que vaja bé.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-27193627912370534492014-07-04T09:58:10.513+02:002014-07-04T09:58:10.513+02:00Doncs sí que és una recepta senzilla (excepte per ...Doncs sí que és una recepta senzilla (excepte per les ametlles...hehehe) i la veritat és que ha de quedar molt i molt bona! <br /><br />Petons! Cristinahttps://www.blogger.com/profile/14973885792677805443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-60555588579819295242014-07-04T09:00:06.287+02:002014-07-04T09:00:06.287+02:00Marinaaaa, cómo me has recoradado mis veranos de n...Marinaaaa, cómo me has recoradado mis veranos de niña en casa de mi abuela con esas almendras en cáscara!!!! Una ricura. Bssconchihttps://www.blogger.com/profile/13259607380591294580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-36282012641716545272014-07-04T08:38:40.547+02:002014-07-04T08:38:40.547+02:00Uauuu quina combinació més bona amb les avellanes,...Uauuu quina combinació més bona amb les avellanes, els fruits secs sempre queden genial amb les cremes i aquest plat és ideal per a l'estiu...sucat amb pa o algún tipus de pa de pita ha de ser mmmmm<br />PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.com