tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post8713127346538752899..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Pollastre amb sucTapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-61186705542729268592011-10-27T08:08:56.067+02:002011-10-27T08:08:56.067+02:00Amb un bon pollastre com els de abans, segur que ...Amb un bon pollastre com els de abans, segur que en surt un bon plat.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-59988237410314340112011-10-27T07:15:46.962+02:002011-10-27T07:15:46.962+02:00Hola Manel! Potser sí que he fet curt... la verita...Hola Manel! Potser sí que he fet curt... la veritat és que m'he inventat una mica aquest temps que he posat, perquè no vaig tenir gaire en compte el rellotge, quan vaig fer aquest plat. I com que fa unes setmanes ja no recordo exactament quan m'hi vaig estar... posem una mica més... una hora i mitja? (comptant l'enrossit i la posterior cocció de xup-xup)... Petons!Marinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-85838030971073229692011-10-27T00:39:51.407+02:002011-10-27T00:39:51.407+02:00hummmmm! boníssim... amb 40 minuts de cocció en va...hummmmm! boníssim... amb 40 minuts de cocció en vau tenir prou? devia ser jove, el pollastre que ha corregut lliure i s'ha fet gros costa molt de fer-lo ben tendre. m'apunto la cullerada de mel per provar-ho algun dia.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-69137612510590166282011-10-26T22:52:14.604+02:002011-10-26T22:52:14.604+02:00Ai sí Miquel! M'he deixat el vi... i no pot fa...Ai sí Miquel! M'he deixat el vi... i no pot faltar amb plats com aquests. Gràcies!<br /><br />Cristina, gràcies pels consells! Aquest cap de setmana si tinc una estona m'hi poso. I et diré què tal!!! Petonets!Marinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-43330630827377749282011-10-26T19:59:13.001+02:002011-10-26T19:59:13.001+02:00Aquests plats sempre triomfen! A casa meva segur!
...Aquests plats sempre triomfen! A casa meva segur!<br /><br />Respecte a la pregunta que m´has fet sobre l´arròs amb llet: Tens raó queda amb un gust subtil de canyella. Jo l´he accentuat amb l´empolsinat final. L'essència de la recepta és la barreja dels dos ingredients principals: la mousse amb el préssec. Només cal deixar infusionar més estona el palet de canyella en la llet.<br />Et prego que quan la facis em diguis el que. No em deixis amb l´ai al cor...així comparem.<br /><br />Gràcies.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-22859174725365146782011-10-26T17:43:16.161+02:002011-10-26T17:43:16.161+02:00Marina tu lo has dicho si el producto es de calida...Marina tu lo has dicho si el producto es de calidad el exito esta asegurado en el 80% del plato y el otro 20% el cocinero mas o menos,pero pienso que si tienes el producto bueno con este pollo con cuatro cosas bien combinadas triunfas en la receta como tu en esta.Con un buen pan y un buen vino que gozada de plato<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-861620608234205792011-10-26T15:53:14.481+02:002011-10-26T15:53:14.481+02:00I tant que es nota quan l'aviram està ben cria...I tant que es nota quan l'aviram està ben criat, no hi ha punt de comprarció!! Amb aquest pollastre deuries fer feliços als de casa, quina pinta!<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-85898810240117385892011-10-26T15:49:38.161+02:002011-10-26T15:49:38.161+02:00Una delícia. Tens raó quin canvi amb pollastre cri...Una delícia. Tens raó quin canvi amb pollastre criat com cal.<br />Gràcies per compartir la recepta. Un plat adient per les festes de nadalA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-84776551708343229522011-10-26T10:57:44.476+02:002011-10-26T10:57:44.476+02:00Un pollastre de qualitat ja tens el 90% del éxit a...Un pollastre de qualitat ja tens el 90% del éxit asegurat i si ademés esta ben acompanyat, ja tenim un 10.<br />petons Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-13575980207147098062011-10-26T10:16:51.498+02:002011-10-26T10:16:51.498+02:00Sí, tens raó Clara! Més bo quan l'endemà el po...Sí, tens raó Clara! Més bo quan l'endemà el pollastre ha deixat anar tota la seva gelatina... per a sucar-hi pa! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-73779499974050795012011-10-26T10:13:39.572+02:002011-10-26T10:13:39.572+02:00Un plat de sempre que convé tornar a fer de tant e...Un plat de sempre que convé tornar a fer de tant en tant. Fantàstic per quan ve molta gent a casa perquè és fàcil i l'endemà de fer-se està més bo!Anonymousnoreply@blogger.com