tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post1101191588516491504..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Vol-au-vent farcit de guacamole i pernilTapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-43430528386854462642011-11-20T22:58:02.480+01:002011-11-20T22:58:02.480+01:00muy bueno este aperitivo y con hojaldre queda muy ...muy bueno este aperitivo y con hojaldre queda muy crujiente.<br />bona setmana<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-32543774107786320772011-11-20T20:32:29.662+01:002011-11-20T20:32:29.662+01:00M'encanta la combinació de l'alvocat i el ...M'encanta la combinació de l'alvocat i el pernil serrà i aquests vol-au-vents casolans tenen molt mèrit. Potser et copio la recepta, però els vol-au-vents em sembla que els compraré fets...<br /><br />Petonets!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-26994699640181657222011-11-20T20:24:51.777+01:002011-11-20T20:24:51.777+01:00Que bons son aquest entrants.
La pasta d'els v...Que bons son aquest entrants.<br />La pasta d'els vou-al-vants, queda mes bona feta a casa.<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-20692917848351047652011-11-20T19:43:03.181+01:002011-11-20T19:43:03.181+01:00Uauu això ha de ser deliciòs i amés amb una presen...Uauu això ha de ser deliciòs i amés amb una presentació espactacular, un petonetMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-36727824804801447752011-11-20T19:40:15.492+01:002011-11-20T19:40:15.492+01:00Mmmmm! L'alvocat i el pernil sempre enganxen d...Mmmmm! L'alvocat i el pernil sempre enganxen de meravella. El guacamole també va molt bé amb els llagostins, prova-ho, ja veuràs! Un petonetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-40026771847242711962011-11-20T19:08:29.050+01:002011-11-20T19:08:29.050+01:00Ah! Fantàstic Cristina! La propera vegada ho faré ...Ah! Fantàstic Cristina! La propera vegada ho faré així. Només n'havia fet un Nadal i vaig fer el xusso. Així com dius és més senzill, oi? PetonetsMarinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-42707795792273214072011-11-20T19:02:23.074+01:002011-11-20T19:02:23.074+01:00Fantàstic! i si vols els pots fer punxant la rodon...Fantàstic! i si vols els pots fer punxant la rodona interior i no l´exterior. Llavors aquesta pujarà i no cal afegir el xurro de pasta fullada... La Núria és tota una experta.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-79876459086875564962011-11-20T18:59:16.915+01:002011-11-20T18:59:16.915+01:00Guapíssims! A mi m'encanta també fer-me'ls...Guapíssims! A mi m'encanta també fer-me'ls jo mateixa, la pasta queda més bona.A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.com