tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post1883934595621338040..comments2024-02-25T19:12:24.116+01:00Comments on Tapa't de tapes: Melmelada de carbassa amb vainillaTapa't de tapeshttp://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-44621547067626815472011-10-21T14:53:55.874+02:002011-10-21T14:53:55.874+02:00Hola Marina, guapa tu
jo faig servir pa fet a cas...Hola Marina, guapa tu<br /><br />jo faig servir pa fet a casa, te aquesta forma ja que els faig amb un motllo allargat que a més te indica pels costats per si vols tallar totes les llesques iguals manualment....<br /><br />Pots aprofitar pa del dia anterior, ja que al fornejar-lo et quedará molt be i molt bo<br /><br />La mida del pa ?...la que et vingui de gust, també pots fer servir xapates, flautes, bagettes<br />etc...<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-91969138328323570892011-10-21T07:31:17.810+02:002011-10-21T07:31:17.810+02:00Molt bé, noies!!!!! M'agrada que us agradi! És...Molt bé, noies!!!!! M'agrada que us agradi! És el millor regal, aquest I, ja ho sabeu, si no poguessiu resistir la temptació, encara me'n queden alguns pots més en conserva... PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-77289799659066877232011-10-20T23:47:12.681+02:002011-10-20T23:47:12.681+02:00Nosaltres l'hem tastada i és moooolt bona! Mar...Nosaltres l'hem tastada i és moooolt bona! Marina, ja no me'n queda! :pAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-85168345513065862162011-10-20T22:38:32.853+02:002011-10-20T22:38:32.853+02:00De fet, em sembla que va ser la vostra de canyella...De fet, em sembla que va ser la vostra de canyella la que em va inspirar! Però com que tenia les branquetes de vainilla, vaig optar per aquesta opció. I va quedar molt bona! PetonsMarinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-65303227111764049712011-10-20T22:34:40.782+02:002011-10-20T22:34:40.782+02:00Nosaltres la vam fer amb canyella i gingebre, en c...Nosaltres la vam fer amb canyella i gingebre, en canvi la vainilla la vam utilitzar per una melmelada de pera... haurem de provar la teva combinació! Quina delícia!<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-27521313765420015822011-10-20T19:07:02.409+02:002011-10-20T19:07:02.409+02:00Molt bé Marga! Prova-la que està boníssima, ja m&#...Molt bé Marga! Prova-la que està boníssima, ja m'ho sabràs dir.<br /><br />Núria, gràcies per aquest comentari tant entusiasta!<br /><br />Manel, ja saps que sempre que ho vulguis pots venir als cursos en directe. N'anirem fent!Marinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-16169931898917091922011-10-20T18:21:21.411+02:002011-10-20T18:21:21.411+02:00bien! curs online de melmelades per als que no pod...bien! curs online de melmelades per als que no podem assistir als cursos en viu (no hi ha color, però...)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-54023840009707217682011-10-20T18:07:51.185+02:002011-10-20T18:07:51.185+02:00A casa som fants de la carbassa, cada setmana ens ...A casa som fants de la carbassa, cada setmana ens en polim una de sencera :)<br />El toc de la vainilla li ha de quedar molt bé.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-24103041956159567362011-10-20T16:16:57.994+02:002011-10-20T16:16:57.994+02:00Hola Marina, em sembla magnífica!Hola Marina, em sembla magnífica!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-68194025642430843692011-10-20T14:22:34.932+02:002011-10-20T14:22:34.932+02:00Crec que em dedicaré uns dies a recollir pots de v...Crec que em dedicaré uns dies a recollir pots de vidre, i un cap de setmana ho faré. Té un pinta boníssima. Recolliré al post sobre receptes de carabasses que estic preparant.L'hora del tupperhttp://cuinescuina.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-52014231626982931052011-10-20T10:42:55.513+02:002011-10-20T10:42:55.513+02:00Sí que hi va quedar, Carme!!! L'altre dia la v...Sí que hi va quedar, Carme!!! L'altre dia la vaig provar amb mató de Montserrat i era mmmm. Una abraçada!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154566956261889669.post-72643480392741962362011-10-20T10:02:35.339+02:002011-10-20T10:02:35.339+02:00M'encanta la melmelada de carbassa i amb vaini...M'encanta la melmelada de carbassa i amb vainilla um..... que bona!!!!!<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.com