diumenge, 11 de gener del 2015

Hamburgueses d'espinacs i pollastre


Vam comprar hamburgueses d'espinacs i pollastre per primer cop fa uns mesos, a l'Aldi. Ens van fer gràcia. I les vam trobar força, fins i tot, molt bones. A casa, però, no ens agrada gaire comprar menjar precuinat o ja a punt per posar al foc i llestos. Ens agrada, ja ho sabeu els qui ens seguiu, fer-ho tot des d'un bon principi. I a mi, aquestes hamburgueses, em van quedar gravades a la memòria i vaig pensar que un dia, aviat, intentaria reproduir-les. 

Quan m'hi he posat, ho he fet sense basar-me en cap altra recepta i sense intentar buscar el gust d'aquelles hauburgueses que un dia vam tastar. Les he fet buscant els gustos que a mi, i quasi segur que també al Manel, ens agraden. Per això, he fet servir espinacs frescos, i un pit de pollastre de qualitat, i una mica d'all picat per afegir-hi gust, a l'hamburguesa. I el resultat ha estat molt satisfactori, a més de ser una recepta que condeix molt perquè amb tan sols un pit de pollastre podem fer unes quantes hamburgues, entre 6 i 8, per un altre dia, si no ens les acabem. I traiem partit d'una peça del pollastre que no agrada sempre, perquè hi ha qui la considera la part de carn més eixuta. 

Ingredients:
espinacs
pit de pollastre
1 gra d'all
1 ou
pa ratllat
sal
oli per fregir
Amanida per acompanyar (opcional)


El que fem primer és coure els espinacs al wok amb una mica d'oli i sal. A continuació, els retirem del foc i els triturem amb la picadora


Agafem i trossegem el pollastre i també el passem per la picadora, juntament amb el gra d'all, prèviament pelat. També hi posem una mica de sal.


Barregem els espinacs i el pollastre en un bol, afegint també l'ou i el pa ratllat.


Agafem una porció de la barreja i formem una bola, que després aixafem en rodó perquè agafi forma d'hamburguesa. Repetim l'operació fins que se'ns acabi la barreja.


Disposem les hamburgueses sobre un paper film, i les cobrim amb un altre paper film, perquè poguem guardar-les còmodament sense que perdin la forma.


Per menjar-les al moment, agafem una paella amb una mica d'oli i fregim les hamburgueses. Les fem per un costat i per l'altre. 


Les acompanyem d'una amanida d'enciam, tomàquet i panses perquè així aconseguim un plat complet i ben lleuger. A més, les panses hi van molt bé, amb els espinacs.













16 comentaris:

  1. Trobe que és una recepta ben sana i fàcil de fer. Segur que un dia d'aquests te la copie. Fan molt bona pinta!!

    ResponElimina
  2. Una recepta ben senzillaa i així també una manera excel.lent de fer menjar espinacs a tothom!Bon diumenge
    Palmira

    ResponElimina
  3. Perfectes per començar a cuidarnos una miqueta....las tindre amb conte.
    Petonets.

    ResponElimina

  4. Marina; Fàcils de fer i de menjar.
    Salutacions Marina¡¡ :O)

    ResponElimina
  5. Mmmm! Jo també en vaig fer un dia i el resultat és boníssim!! T'han quedat molt bé i m'has fet pensar que n'haig de tornar a fer algun dia perquè les del congelador ja es van acabar ;) Ptons!!

    ResponElimina
  6. M'encanta el color d'aquests hamburgueses...les peques segur que el troben divertit i cola això de menjar espinacs...vegi que també vas a l'Aldi...trobo que tenen alguns productes interessants. La meva última adquisició: llavors de mostassa blanca!!! Petonarros!

    ResponElimina
  7. Fan molt bon pinta, i a mes sanissimes

    ResponElimina
  8. Ja se que faré demà per sopar, segur que sorprendré a la meva parella. Sanes i semblen molt bones, no es pot demanar més.

    ResponElimina
  9. Facils i bones... ideals per un dia de cada dia!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Unes bones hamburgueses, amb els espinacs han de ser molt fàcils de menjar.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Marina t'han quedat genials, me les apunto!!

    ResponElimina
  12. Unes hamburgueses d'alló mes sà, me les apunto trobo que el conjunt de sabors ens agradaràn a casa
    Muas

    ResponElimina
  13. Ben senzilles i ben sanes, evidentement, no val la pena comprar-les al DIA / LIDL / SUPERMERCAT DEL CORTE INGLÉS, perqué les casolanes són i seran sempre més bones i sanes.

    Petons i bon profit!!

    ResponElimina
  14. Mucho mejor asi que compradas.Ademas facil y bueno.
    Buena semana
    Bss

    ResponElimina
  15. Quines hamburgueses més bones!!!! I amb els espinacs i el pollastre han de ser ben sanes, lleugeres i per poc preu. Genials i segur que millors que les comprades :D
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Aquestes les haig de provar. Abans comprava unes amn espinacs i pastenaga que estàven boníssimes i aquestes fetes a casa són molt més saludables! Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...