divendres, 16 de maig de 2014

Mil fulls de poma i maduixots al programa Quins Fogons!


Aquesta que veieu és la recepta que expliquem aquest divendres l'amiga Clara Simó i jo mateixa al programa de Ràdio Castellar Quins Fogons!. El voleu veure? 



26 comentaris:

  1. Marina, quin postre més bó!! Bon cap de setmana!! ptons

    ResponElimina
  2. A la foto es veu preciós! Aquesta nit mirare el program, que ara estic a la feina i no puc, així et veure en directe! Una abraçada guapíssima!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. molt fàcil, original i bo. felicitats a totes dues!!

    ResponElimina
  5. Aquesta primera proposat dolça m'ha encantat!! jo la coca de vidre ja l'he fet algun cop així amb massa de pizza i la veritat és que queda boníssima! m'apunto això del granissat de poma, súper original! un petó!

    ResponElimina
  6. Felicitats pel programa!!!! Quines postres!!! Quina presentació!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  7. Un postre facil,crujiente,bueno y bien combinado.Estais muy bien las dos
    Peto

    ResponElimina
  8. Molt bones postres, Marina, la mançana ratllada aixili dóna un toc fresc I sucós molt apetitós. I la presentació és molt bonica. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  9. Una presentació molt maca, unes postres que fan festa i molt fàcils de fer.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Ens encanta la iniciativa dels vostres vídeos!! Si les teves receptes al blog, ja ens feien venir salivera, res millor que la imatge per mostrar el món de la cuina.
    I si la recepta és dolça, ja és apoteòsic!!!

    Una abraçada.
    Manel i Cristina

    ResponElimina
  11. Bonissim i amb unes textures ideals! Petons

    ResponElimina
  12. Senzilleta de fer, bona i molt bonica la presentació!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Pues tiene muy buena pinta, y olé tú en antena. Yo no sé si me atrevería :) Un besote.

    ResponElimina
  14. Molt bon programa!! Una recepta ben deliciosa i senzilla!

    ResponElimina
  15. Primer felicitarte per tan bona feina i despres dirte que el plat d'avui m'encanta...olè !!!

    ResponElimina
  16. Marina, alguna cosa va passar... divendres era la 1a en deixar-te un comentari i ara veig que no hi és pas! posava que esteu fetes unes professionals...! ah! i la recepta boníssima! doncs queda dit!!! petons!

    ResponElimina
  17. Marina, Sempre és un plaer entrar al teu, bloc, per les teves receptes tan bones i per la presentació tan acurada.

    ResponElimina
  18. Marina desde ahora sigo tu blog y te visitare cada vez que pueda.

    ResponElimina
  19. Felicitats per aquesta recepta tan bona i el programa.
    Petons.

    ResponElimina
  20. Tiene que estar de lujo y que presentación tannnnnnnn bonita!!!

    Besines

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...