dimecres, 2 de novembre del 2016

Cuscús amb verdures i salmó


El cuscús, sovint, em serveix per improvisar receptes ràpides per posar al tàper pel dinar de l'endemà. Aquest no n'és l'excepció, tot i que val a dir que, a més d'una servidora, també em va servir per fer el dianr de l'Arlet, me mare i la Lara, per l'endemà, perquè totes tres dinaven a casa. No us cal trencar-vos massa les banyes, simplement, posar-hi molt d'amor. I segur que us surt una recepta boníssima! 

Com que jo no sabia que acabaria fent la foto, avui no us incloc gaire fotos del pas a pas, però ben explicat i amb paciència, no tindreu cap problema en fer-la vosaltres mateixes a casa, aquesta recepta. Som-hi:

Ingredients:
Cuscús integral de blat (si no en teniu d'integral, del normal)
1/2 carbassó
1/2 ceba
1/4 de pebrot verd
1/4 de pebrot vermell
1 pessic de gingebre
1 pessic de cúrcuma
salmó fresc (talleu-lo a daus)
Sal i pebre

En una paella, sofegiu primer la ceba, tallada petitta. Al cap d'uns 3-4 minuts, afegiu els pebrots (verd i vermell), tallats també petits. Aneu remenant i coent, a foc mig. Rectifiqueu de sal. Al cap de 8 minuts, afegiu el carbassó, tallat a daus. I al cap de 3-4 minuts més, el salmó, que prèviament heu tallat a daus i deixat sense la pell. Remenem un parell de minuts i reservem.


A part, escalfeu un got d'aigua. En un bol, aboqueu uns 100 g de cuscús i, a continuació, l'aigua. També hi tirem un pessic de sal. Finalment, quan el cuscús hagi absorvit tota l'aigua, barrejarem la pasta amb la barreja de verdures i salmó que havíem fet abans. I ho servim tot junt!

 
 

4 comentaris:

  1. Ostres, m'encanta el cuscús i m'encanta el salmó, peró no se m'havia acudit combinar-lo... ara ja tinc una recepta més per probar.
    Moltes gracies i petons!!

    ResponElimina
  2. M'agrada el cous-cous en moltes receptes.
    Amb les verdures i el salmó tens un plat molt complert per portar a la feina o per menjar a casa.
    Petons.

    ResponElimina
  3. A casa també en mengem sovint, i, sobretot amb verdures i força especiat, ens encanta!!!

    ResponElimina
  4. M'encanta el cuscús i també el salmó, pero mai aquesta combinació tant bona i complerta.
    Petons.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...