dissabte, 20 d’abril de 2019

Mona de Pasqua (de xocolata i melmelada de maduixa)


Enguany, amb l'estimada ajuda de l'Arlet hem tornat a fer la nostra mona de Pasqua. Aquest cop, farcida de melmelada de maduixa i recoberta de xocolata. Ha estat un èxit!
 Us l'explico, per si us animeu a fer-la, aquest any o l'any que ve!

Pa de pessic (a partir de la recepta de Glòria Baliu)
250 g de farina
250 g de sucre
8 ous
1 rajolí d'aigua de tarongina

Per acabar la mona:
Xocolata fondant
25 de de mantega
melmelada de maduixa
figuretes de xocolata
fideuets de xocolata

Comencem batent els ous amb el sucre, amb l'ajut d'una màquina.


Un cop fet aquest pas, seguirem fent la massa a mà, tamisant la farina i incorporant-la a poc a poc a la barreja d'ous i sucre, amb moviments envolvents. 

Abocarem la massa en un motlle, pintat amb mantega i farina, o courem el pastís durant 40 minuts, a 170 ºC. Passat aquest temps, el traurem del forn i el deixarem reposar. A continuació, el partirem per la meitat. Començarem a preparar la xocolata per folrar la mona, desfent xocolata fondant amb una mica de mantega, al microones.

Ara, farcirem el pastís amb la melmelada. El taparem i el folrarem amb la xocolata. Pels costats, hi posarem fideuets de xocolata. Acabarem de decorar al nostre gust, posant-hi els ous, figuretes, plomes... i ... tatxan!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...