dimarts, 29 de novembre del 2016

Sípia amb patates, pèsols i fonoll

 M'encanten la sípia i el pèsol a la cassola, amb patates o sense, però sempre amb aquell gustet de mar tan deliciós. Aquesta vegada, la cassola que us presento té un afegit especial, i és el fumet de marisc i peix de roca que Aneto em van regalar no fa pas gaire, i que ofereix un resultat excel·lent per aconseguir un bon acabat del suquet. 


 Els ingredients són senzills, una mica de ceba sofregida, un xic de fonoll fresc picat, la sípia, ja neta i si és grossa, trossejada, i unes patates kenebec. I a fer xup- xup!

Ingredients:
Sípies petites i grosses
Un fonoll fresc
Ceba seca
pebre blanc 
patates kenebec 
pèsols congelats
Fumet de marisc i peix de roca Aneto
 

El que fem primer és sofregir la ceba i el fonoll, prèviament picats, eun una cassola. Ho salem. Seguim coent uns minuts i després hi afegim la sípia. A continuació, incorporem un xic de pebre blanc.




Seguim remenant i ara, hi afegirem les patates, ja pelades i trossejades. I a continuació, el fumet, prèviament escalfat, un punt important si no volem tallar la cocció de la cassola. Seguim coent una estona més, més o mennys, 20 minuts. Després, hi afegim els pèsols (no cal que els descongelem abans) i ho coem encara 7 minuts més. Ho rectifiquem de sal, si cal, mentre coem. No quan ja està fet.



I ja ho tenim a punt per emplatar. Bon profit!

 
 
 
 


6 comentaris:

  1. Un plat molt bo i amb aquest fumet encara més, per gaudir de principi fins al final.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un plat ben bo. La sipia i les patates, un duet inseparable :D. Jo vaig fer servir el fumet aneto per fer un mar i muntanya i també va quedar de conya!

    ResponElimina
  3. Aquest plat m'encanta, jo no l'hi poso fonoll, però ara el provaré de fer així. Segur que li dóna un toc molt saborós i aromàtic. Petons.

    ResponElimina
  4. Un clàssic imprescindible a taula...amb fonoll una descoberta.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...