Com ja us vaig fer saber, via Twitter aquí, vaig rebre un lot de melmelades de La Fageda, que ha iniciat una línia de melmelades per a maridatges. Si en voleu saber més, cliqueu aquí. També podeu consultar els maridatges que proposen a través d'aquest enllaç: MARIDATGES.
El lot que em va arribar incloïa una melmelada de tomàquet, una de pebrot vermell, una altra de fruits del bosc i una de taronja amarga, que és justament la que he fet servir per elaborar aquesta creppe, Us l'explico, que és molt fàcil de fer, i dono les gràcies de nou a la cooperativa La Fageda,
Ingredients:
1 got de llet
1 got de farina
1 pessic de sal (opcional)
1 ou
melmelada de taronja amarga La Fageda
fideus de xocolata per decorar
Preparem la massa de les creppes barrejant la llet amb l'ou i la farina. També hi afegim, si volem obtenir més contrast, un pessic de sal.
Coem la massa de les creppes en una paella untada amb oli o mantega. Tirem una mica de massa a la paella, esperem que prengui, donem la volta a la creppe per coure-la per l'altre costat, i la traiem del foc. L'untem amb la melmelada.
La doblequem per la meitat, o en forma de triangle (com vulgueu) i la decorem amb fideus de xocolata. I a gaudir!
Marina; He estat -i sóc- seguidor teu del blog, t'he escrit en moltes ocasions sobre les teves receptes i la veritat, mai he rebut cap contestació...
ResponEliminaFas cursos o cursets d'alguna cosa sobre cuina? :O(
Hola Josep Maria!
EliminaPerdona que no t'hagi respost els comentaris, que llegeixo sempre, això sí!! Al començament de tenir el blog responia a tothom però el temps se'ns menja a tots, en aquests temps, oi? I ara no puc respondre tots els missatges. Sí que faig cursos, sí! De conserves i d'aprofitament, sobretot, i també algun de tapes i cuines del món. Si t'interessa alguna proposta segueix alerta que quan en faci ja els anunciaré aquí al blog, no ho dubtis! Gràcies per la confiança!
m'encanta bonissima idea per aquesta fantastica mermelada! apuntada queda! petons
ResponEliminaJooo que bueno niña. Un besoteee
ResponEliminaJo he tastat les teves melmelades...i són molt bones. Si aquestes dius que ho són deu ser veritat segur.
ResponEliminaQuina crèpe més exquisida!
ResponEliminaUn crepe boníssim!! jo d'aquestes només he provat la de pebrot i amb formatges està de vici! un petó!
ResponEliminaMolt bona proposta!!!! Jo no sóc molt de melmelada de taronja però ma germana....li xifla!!! Li enviaré la teva recepta!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
M'encanta la melmelada de teronja amarga i més posada en una crepe acabada de fer..... Si és que se'm fa la boca aigua.... Petons.
ResponEliminaLa melmelada no sé (m'agrada la taronja amarga però no sóc gaire de melmelades jo) però la crep... així fineta i cruixent... ummmm i val a dir que les melmelades La Fageda són interessants de veritat! Coincideixo amb l'Eva: la de pebrots és boníssima i també n'hi ha una de poma i llimona, si no ho recordo malament, que també és molt bona :)
ResponEliminaVaja que sí! Que compro la crep amb melmelada inclosa!! jajaja
Petons guapa
Bones melmelades i bona proposta, Marina! petó
ResponEliminaQue fines es veuen les crepes... La melmelada hi va de perles. Molt bones!
ResponEliminaMarta
Bonissimes!!
ResponEliminaBonissimes!!
ResponEliminaT'han quedat unes creps finetes i delicioses! Una abraçada!
ResponEliminaSe'm fa la boca aigua! Petonarros!
ResponElimina