Declaració d'intencions

Aquest bloc va néixer amb la idea d'oferir al lector un recull de petits plats, que no són ben bé només 'tapes' tal i com entenem els pinxos o els 'montaditos', sinó com una manera de dir que no presento plats mesurats amb grans quantitats d'ingredients, sinó plats  individuals. Hi trobareu receptes salades i dolces.  Per triar i remenar el que més us convingui.


A més, també hi trobareu vídeoreceptes que elaborem conjuntament amb la Clara al programa Quins fogons, que podeu seguir en aquest enllaç: https://www.facebook.com/Quinsfogons/?fref=tsD'altra banda, recullo imatges i resum d'alguns dels cursos que fins ara he impartit, perquè a més de cuinera també sóc professora de cuina, sobretot, de cuina de conserves (melmelades i escabetxos), cursos d'aprofitament, i cursos per nens.I encara hi podreu cercar, també, algunes de les trobades gastronòmiques a les que he assistit. Unes jornades que m'han servit per a conèixer i fer amistat amb altres blocaires. El millor d'un blog són els bloguers.

La cuina és un món extraordinari. M'acompanya des de sempre. Sóc una mare inquieta i amb moltes ganes d'ensenyar i aprendre.  Benvingut/da a la meva cuina.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...