Diumenge 16 de setembre aquest bloc va fer... un anyet! És per aquest motiu que vull celebrar-ho amb tots els qui m'heu ajudat a mantenir les ganes, paciència, i il·lusió per a seguir endavant. No és fàcil, segons com, perseverar en el bloc perquè tots i totes sabem que una cosa és cuinar per als de casa o per a un mateix cada dia i l'altra és fer que un plat quedi ben posat. A més, a les fotos NO HI HA OLORS!
Per tot plegat, encara que hagi de ser de forma virtual, us convido a compartir un pastís de coco i pinya que ja fa temps que tenia al cap. Perquè tant el coco com la pinya m'agraden molt, i perquè una gastroblocaire sense reptes... NO ÉS UNA BLOCAIRE!... oi?
Ingredients:
200 g de galetes maria
60 g de mantega pomada
500 ml de nata per muntar
1 llauna de pinya (el suc i quatre talls)
1 got d'aigua
6 fulles de gelatina (cua de peix)
100 g de coco ratllat
100 g de sucre
El que fem primer és preparar la base: trinxem les galetes, barrejades amb mantega, i l'estenem al fons del motlle (lekué).
Seguim fent el pastís escalfant l'aigua, on hi fonem quatre fulles de gelatina prèviament hidratades en aigua freda. Després, hi afegim el coco ratllat i removem bé.
A continaució, muntem la nata i hi afegim el sucre. Més tard, hi incorporem el coco amb la gelatina.
Disposem la crema al motlle, a sobre de la base de galeta.
Ho guardem dues hores a la nevera. Mentrestant, preparem la gelatina de cobertura amb l'almívar de la pinya i dues fulles de gelatina. Passades les dues hores ho tirem damunt del pastís ja fred. Potser se'ns desfarà una mica però no passa res, simplement hi haurà algunes partícules del coco que se n'aniran cap al capdamunt. Col·loquem també els quatre talls de pinya.
Ho tornem a posar a la nevera. Si pot ser durant tota la nit millor. I... ja estem arribant el final. Només ens cal treure'l de la nevera, desemmotllar-lo i servir-lo en porcions. I a gaudir!
Hola Marina guapa tu
ResponEliminaFelicitacions per aquest PRIMER ANY de bones receptes que comparteixes amb tanta simpatia i amor per la cuina, i que siguin molts i molts i molts més
Aquest pastís era el preferit del meu padrí, jo el faig sense el coco, tindrem que probar-lo, saps ? des de qu´ell ja no i es, no se perquè he deixat de fer-lo, m´hauré de tornar-hi a posar a fer-lo doncs es molt i molt bo
Lo dit, moltes Felicitacions i per molts anys
Un milió de petonets Susanna
felicitats per el primer any i per unas receptas bonnisimas,un pastis de luxe
ResponEliminaMarina, qué ilusión nos llevamos sólo dos días. Moltes, moltes felicitats!! Espero seguir contigo muchos años más. Besitos.
ResponEliminaFelicitats!! només un any? si que t'ho has currat durant aquest temps doncs! Una abraçada!
ResponEliminaFabulós ha d'estar riquíssim. M'agradaria tenir-te per veïna he,he!
ResponEliminaFelicitats i una forta abraçada
Felicitats guapaaaaaaaaaaaaaaa!! Ara a per la parelleta!! :)
ResponEliminaPer molts anys maca!! Què rapid passa el temps, eh? Has fet un pastís immillorable per celebrar-ho!
ResponEliminaPetons
Sandra
Moltíssimes felicitats!!! Fa il·lusió arribar al primer any.
ResponEliminaEl pastís te una combinació molt curiosa perfecte per celebracions.
Una abraçada
Felicitats! jo porto 1 any i mig y fa molta ilusio arribar-hi
ResponEliminaMoltes felicitats...moltes felicitats...et desitge'm Tapa't de tapes....moltes felicitats !!!!!
ResponEliminaUn bon pastís per un bon aniversari!!!
Petons culinaris i que siguin molts anys mes...
Felicitats Marina, un anyet ja, molt rebé!! És veritat que escriure un blog porta feina (cuinar, presentació, fer fotos, etc.), jo he arribat fa dos dies i entenc el que comentes, però també m'agrada molt llegir-vos i descobrir noves receptes.
ResponEliminaPer cert, aquest pastís em recorda una mica als anyets del "Malibú con pinya", bufffff quin perill!
Felicidades por este año y por esta tarta!! Bss
ResponEliminaMoltes felicitats per aquest primer any i per aquest pastís tant bo!! No deixis de fer receptes ni penjar-les! amb experiència tot millora, segur que aquest anys encara serà molt millor!!
ResponEliminauooo MOLTES FELICITATS I PER MOLTS MES!! i quin pastis tan bo per celebrar-ho!! m'encanta noia, es veu moolt fresquet i lleuger! petons
ResponEliminaGràcies a tots i totes! La veritat és que sense els vostres comentaris la cosa no seria el mateix... i no és per fer-vos la pilota, que ho dic! Petons
ResponEliminaMarina, per molts anys i que poguem compartir del blog, de les trobades, converses i, com no de la cuina. Petons-
ResponEliminaI tant! Això segur! Petons, guapa. Fins demà!
EliminaAnys, y anys per mnolts anys , per molts i molts anys.
ResponEliminaquin pastis mes bo per celebrar-ho
Una abraçada
Ha ha ha! Gràcies per la cançó, lolines!! Un petonàs
EliminaMoltíssimes felicitats per un bloc tan "estupendo". Que compleixis moltes més receptes!!!
ResponEliminaGràcies parella! Com va el viatge?! Petons
EliminaMolts d'anys Marina! Agaf el meu tros de pastís. Que la il·lusió no te falti mai!!!
ResponEliminaGràcies Margalida! M'ajudeu a mantenir-la, la il·lusió!
EliminaL'enhorabona!
ResponEliminaGràcies!
EliminaMoltes felicitats! T'ha quedat un pastís preciós, sembla boníssim!
ResponEliminaMarta
Gràcies Marta! Encantada de compartir-lo!
EliminaFelicidades Marina por compartir durante un año todas tus recetas. Un buen pastel para tal ocasión.
ResponEliminaPetons.
JUEGO DE SABORES
Gràcies guapes!
EliminaMoltes felicitats Marina, espero que siguin molts anys més.
ResponEliminaAquesta combinació de pinya i coco es molt refrescant i m'agrada molt.
Petons.
Gràcies Ana. ho és! Refrescant-nos una mica abans que arribi el fred!
EliminaDoncs moltes felicitats Marina! desitjo que poguem continuar així molts anys més! Per cert, el pastís al meu home ja li ha fet gràcia, el coco li encanta! Petonets!
ResponEliminaQue bé, Gemma! Doncs ja em diràs el què! Petons
EliminaPer molts anys! com passa el temos, eh? I segur que en vindran molts més :)
ResponEliminaLa combinació del pastís m'encanta, coco i pinya són una parella perfecta. I la decoració amb les rodanxes i la gelatina queda molt bonica.
Passa molt depressa, Gemma! és que gairebé no m'ho creia, fins que ho vaig constatar... un any més vells! he he. Fins demà!
Eliminaquin any més productiu i fèrtil, ple de sorpreses i emocions. un plaer compartir amb tu aquest deliciós pastís de coco i poder repetir avui que sigui per molts anys!!!
ResponEliminaGràcies amor!
EliminaMoltes felicitats Marina per aquest any, desitjo que en siguin molts més.
ResponEliminaAquest pastis de coco i pinya te de ser una delícia, ta quedat preciós.
Molts petons
Gràcies Sión! M'agrada compartir-ho amb vosaltres! petonets
EliminaFelicitats per aquest any de blog i que continuem gaudint de la teva companyia. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
igualment, Ana!!! Gràcies!
EliminaMOltíssimes felicitats, tapa't! jejeje :D
ResponEliminaGràcies Ximxim!!!
EliminaM'encanta la base i m'encanta la mousse de coco amb pinya!!
ResponEliminaPer molts anys!!!!!!
petonets
Gràcies!!! Seguirem aquí fins que poguem!
Eliminafelicitats Marina,ha sido un placer conocerte,compartir clases,encuentros y nuestras respectivas cocinas.
ResponEliminaY me tomo un trozo de este fantastico pastis a tu salud
petons i fins dema a Bonpreu
Igualment, Miquel, un plaer! I gràcies! Ja tinc ganes que sigui demà... ens veiem allà! Petonets
EliminaPer molts anys i a fer-ne molts més!
ResponEliminaT'ha quedat molt bé el pastís, a mi aquests pastissos em fan por, però la combinació coco-pinya em costa...
Petons.
És molt lleuger, Mònica, atreveix-te! Potser t'agrada i tot! Gràcies!
EliminaMoltíssimes felicitats guapa! m'encanta la combinació coco-pinya, així que m'emporto un bon tallet!!!! petonets
ResponEliminaMoltes felicitats!!! i quin senyor pastís més bo. La combinació pinya i coco és excel·lent!
ResponEliminaPetons guapa ;)
Sembla un bloc d'una trajectòria molt més llarga!!! Moltes felicitats! Un pastís amb una pinta espectacular per celebrar-ho!!!
ResponEliminaMoltes felicitats Marina!! sí que porta feina tirar endavant un bloc i molt més tu que ets super activa!! apa, a per un altre anyet!! un petó, Marta
ResponEliminaMoltíssimes felicitats!. Has triat un pastís molt bonic i segur que igual de bo per celebrar-ho!.
ResponEliminaMooltesfeeeeliiiiciiiitaaaaaats (nyam, nyam), moltesfeeeliiiiciiiitaaaaaats (nyam, nyam). Etdesiiiitgeeeemqueeetiiinguiiiiis mooooltesfeeeee-liiii-ciiii-taaaaaaats!
ResponEliminaMuchas felicidades Marina y mil gracias por tu cocina,tan dinámica,tan versátil y tan rica...se siente las ganas que le pones a los fogones.
ResponEliminaUn besito
Hola guapa !!! gracies per les teves bonicas paraules...la veritat una molt bona experiencia .
ResponEliminaQuin pastis tan bò !!!que aquet any sigui el començament de una llarga i bonica caminata per aquet blog !!!
Mil petons bonica,,,segueix amb aquesta energìa !!!
Hola Marina!! si que feia temps que no passava per aquí, he entrat i he vist un munt de receptes noves! La veritat és que he estat força temps desconectada, i ara m'estic posant al dia. Només dir-te que m'han agradat molt les novetats, i encara més aquest pastís per celebrar el primer any del blog, moltes felicitats guapa!! espero que et poguem anar seguint durant molt més temps!
ResponEliminaPetons!
Moltíssimes gràcies Bet!!! M'agrada que tornis a ser per aquí! Un petonet i benvinguda de nou! Petons
EliminaMuchiiiisimas felicidades ! y que mejor celebracion con una tarta tan deliciosa como esta, bicos
ResponEliminaGràcies Viví!!!! ;-)))
EliminaMarina, que porto uns dies q no arrivo enlloc... Moltes felicitats maca per la feina ben feta...i ara cap al segon any
ResponEliminaPetons