dijous, 27 de desembre de 2018

Aperitiu amb paté, préssec i pistatxos

Avui us parlo d'un aperitiu que vaig estrenar per Nadal i que va tenir molt èxit. De ben segur que el repetirem a casa perquè, a més de boníssim, és ben fàcil de fer. Mireu, mireu:



Es tracta d'unes torradetes de xapata untades amb paté, si pot ser, del bo d'oca. I préssec amb almívar torrat (passeu-lo tallat a làmines per la paella) i remateu la torradeta amb pistatxos salats trinxats. Ho regueu amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i... ja ho teniu preparat! Fàcil, oi?

3 comentaris:

  1. Marina... quina barreja de sabors més espectacular!!!.
    Em crida molt l'atenció.
    Salutacions,
    :)

    ResponElimina
  2. Aquesta combinació de sabors fa molta patxoca...
    Queda anotada.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. I like your all post. You have done really good work.
    Thank you for the information you provide, it helped me a lot. I hope to have many more entries or so from you.

    Duplicate File Detective Crack
    System Mechanic Pro Crack
    Native Instruments Massive Crack
    Traktor Pro Crack
    Crackadvise

    Helium Music Manager Premium Crack

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...