Avui us presento una recepta lleugera i saborosa que he elaborat amb el brou de carxofa d'Aneto, que es va presentar a la fira Alimentària 2016 i que vam poder degustar llavors, quan molt amablement, en Josep ens en va oferir. Avui l'hem estrenat a casa i la veritat és que el resultat ha estat del tot satisfactori, tan per a nosaltres com per l'Arlet, que també n'ha gaudit!
Ingredients:
Ceba
Fonoll fresc
pèsols congelats
brou de carxofa
ceba cruixent deshidratada
Primer, tallem la ceba ben petita i també el fonoll. Sofregim bé aquests ingredients amb una mica d'oli i sal. Un cop daurats, hi afegim el brou de carxofa, que prèviament hem escalfat en un cassó a part.
Cobrim el cassó fins a la meitat. Un cop ja hagi bullit tot uns 10 minuts, hi afegim també els pèsols. Ho rectifiquem de sal i ho coem 5 minuts més. Apartem el cassó del foc un moment i triturem tots els ingredients amb la batedora. Ho tornem a coure un parell de minuts més, ja triturat. I ja ho tindrem a punt.
Podeu acompanyar la crema amb una ceba deshidratada cruixent, que hi queda d'allò més bé. Bon profit!
Jo pensava que sería un brou amarg, pero el vaig tastar a Alimentària i em va agradar molt. Aviat pujaré la meva recepta amb ell.
ResponEliminaUna crema boníssima i molt sana perque l'Arlet també en gaudexi.
Petons.
El fonoll és un gran desconegut a la meva cuina...l'haig d'incorporar ja! Petonarros!
ResponElimina