diumenge, 1 de febrer del 2015

Creppe de melmelada de taronja amarga


Com ja us vaig fer saber, via Twitter aquí, vaig rebre un lot de melmelades de La Fageda, que ha iniciat una línia de melmelades per a maridatges. Si en voleu saber més, cliqueu aquí. També podeu consultar els maridatges que proposen a través d'aquest enllaç: MARIDATGES.

El lot que em va arribar incloïa una melmelada de tomàquet, una de pebrot vermell, una altra de fruits del bosc i una de taronja amarga, que és justament la que he fet servir per elaborar aquesta creppe, Us l'explico, que és molt fàcil de fer, i dono les gràcies de nou a la cooperativa La Fageda, 

Ingredients:
1 got de llet
1 got de farina
1 pessic de sal (opcional)
1 ou
melmelada de taronja amarga La Fageda
fideus de xocolata per decorar


Preparem la massa de les creppes barrejant la llet amb l'ou i la farina. També hi afegim, si volem obtenir més contrast, un pessic de sal.


Coem la massa de les creppes en una paella untada amb oli o mantega. Tirem una mica de massa a la paella, esperem que prengui, donem la volta a la creppe per coure-la per l'altre costat, i la traiem del foc. L'untem amb la melmelada.


La doblequem per la meitat, o en forma de triangle (com vulgueu) i la decorem amb fideus de xocolata. I a gaudir!






16 comentaris:

  1. Marina; He estat -i sóc- seguidor teu del blog, t'he escrit en moltes ocasions sobre les teves receptes i la veritat, mai he rebut cap contestació...
    Fas cursos o cursets d'alguna cosa sobre cuina? :O(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep Maria!

      Perdona que no t'hagi respost els comentaris, que llegeixo sempre, això sí!! Al començament de tenir el blog responia a tothom però el temps se'ns menja a tots, en aquests temps, oi? I ara no puc respondre tots els missatges. Sí que faig cursos, sí! De conserves i d'aprofitament, sobretot, i també algun de tapes i cuines del món. Si t'interessa alguna proposta segueix alerta que quan en faci ja els anunciaré aquí al blog, no ho dubtis! Gràcies per la confiança!

      Elimina
  2. m'encanta bonissima idea per aquesta fantastica mermelada! apuntada queda! petons

    ResponElimina
  3. Jo he tastat les teves melmelades...i són molt bones. Si aquestes dius que ho són deu ser veritat segur.

    ResponElimina
  4. Un crepe boníssim!! jo d'aquestes només he provat la de pebrot i amb formatges està de vici! un petó!

    ResponElimina
  5. Molt bona proposta!!!! Jo no sóc molt de melmelada de taronja però ma germana....li xifla!!! Li enviaré la teva recepta!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  6. M'encanta la melmelada de teronja amarga i més posada en una crepe acabada de fer..... Si és que se'm fa la boca aigua.... Petons.

    ResponElimina
  7. La melmelada no sé (m'agrada la taronja amarga però no sóc gaire de melmelades jo) però la crep... així fineta i cruixent... ummmm i val a dir que les melmelades La Fageda són interessants de veritat! Coincideixo amb l'Eva: la de pebrots és boníssima i també n'hi ha una de poma i llimona, si no ho recordo malament, que també és molt bona :)
    Vaja que sí! Que compro la crep amb melmelada inclosa!! jajaja
    Petons guapa

    ResponElimina
  8. Bones melmelades i bona proposta, Marina! petó

    ResponElimina
  9. Que fines es veuen les crepes... La melmelada hi va de perles. Molt bones!
    Marta

    ResponElimina
  10. T'han quedat unes creps finetes i delicioses! Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...