Sempre que penso que el meu blog té a veure amb les tapes m'adono que les receptes que explico no sempre són tapes, estrictament parlant. La idea del nom del blog, de fet, va sorgir del fet que, quan encara vivia sola, més que platerades, el que cuinava eren petits plats, per una sola persona, vaja. Però la meva vida ha canviat força, des d'aleshores. Ara, a casa, ja en som dos que mengem cada dia junts, i ben aviat en serem tres. Així que potser això de tapa't de tapes hauria de canviar ara per un altre nom que ara no em ve al cap...
Sigui com sigui, avui sí que us proposo unes tapes molt fàcils de preparar i que podeu menjar sols o acompanyats, tan bé com jo, del Manel, l'Aleix i l'Arlet (que encara no menja, és clar!). La idea del plat té el seu origen en el plat que us va explicar la Nuni del blog Cuinetes aquí.
Ingredients:
salmó cru tallat gruixut
alvocat
mango
mel
mostassa de dijon
sal
pebre blanc
fulles de sàlvia (opcional)
El que hem de fer és ben senzill, tallar a dauets de la mateixa mida (aproximadament) el salmó, l'alvocat i el mango.
Ho fiquen en un bol i hi afegim la mel, la sal, el pebre blanc i la mostassa. Ho remenem bé i ho deixem reposar una horeta a la nevera.
Ho servim en culleretes. I a gaudir!
bonissimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaPintassa!! A que guanya amb el salmó! ;) Gràcies per citar-me. Una abraçada!!
ResponEliminaNuni
http://cuinetes.bloks.cat
Tindré en compte aquesta tapa que els seus ingredients m'agraden força.
ResponEliminaBen aviat tindràs l'Arlet menjant de tot, el temps passa molt ràpid.
Petons.
Una tapa senzilla i molt resultona! un petó!
ResponEliminaUna tapa muy buena y sana.Yo la he probado con piña y aguacate y esta tambien muy buena.
ResponEliminaPeto
Que bona!! Una combinació genial!
ResponEliminaQue bona!! Una combinació genial!
ResponEliminahas posat junts 3 ingredients que van fenomenal! Una mossegada de plaer!
ResponEliminaEl toc de mango ha de boníssim.
ResponEliminaDins de res veuràs que l'Arlet et farà ell les tapes :o)
ResponEliminaUnes culleres ben bones i exòtiques com m'agrada.
Una abraçada,
Palmira
Marina !!!! està boníssim....tinc una recepta igual al bloc !!!!...et segueixo, felicitats pel bloc. https://culleraderoure.wordpress.com/2012/09/29/amanida-de-tomaquet-mango-i-salmo-marinat/
ResponEliminaQué bocado más rico, Marina. Perfecto para sorprender y perfecto para cuando no tenemos mucho tiempo. Bss.
ResponEliminaUn aperitiu excelent...petonets.
ResponEliminaA mi l'alvocat no m'agrada...però barrejat amb els ingredients que proposes, i tan ben presentat en aquest format cullera...me'l menjaria encantada!!! Petons!
ResponEliminaA mi m'ha encantat la tapa que has proposat i.....les culleretes on l'has presentat!!!
ResponEliminaPetons, Marina!
Olga
Supersa, superbo i superbenpresentat, felicitats!!
ResponEliminaAnna