dilluns, 21 de maig del 2012

Premi Liebster. Què i perquè

Bon dia! I bona setmana. Arrenquem de nou aquest dilluns amb la rutina, no sempre gris i avorrida, tot i que avui el dia ens hi faci pensar, en aquest color gris i enlleganyat. Aprofitant les petittes alegries i sorpreses avui m'he topat amb un comentari dels amics blocaires Manel i Cristina del Diari de la Bona vida, que em guardonen amb un premi ben especial, gràcies!, amb el premi Liebster. Ells dos, en el meu trajecte blocaire encara breu, m'han fet viatjar virtualment per llocs increíbles, alguns ja coneguts, d'altres que voldré conèixer. Les seves fotografies són fantàstiques i les seves cròniques... les acompanyen amb harmonia. Vaja, doncs, quin il·lusió rebre aquest premi! El Manel i la Cristina m'han dit això sobre el meu bloc, que m'ha agradat tant: "Un magnífic bloc de cuina, amb moltes i boníssimes receptes de tapes i petits plats. La Marina ens ho explica tot en detall i ho complementa amb unes fotos magnífiques".

Però... a més de l'agraïment que faig a la parella, potser caldria que us expliqués què són els premis Liebster? Doncs, bàsicament i resumida:

Crec que a tots i totes els que escrivim un bloc ens deu passar el mateix. Ens agrada compartir les nostres experiències amb tots els blocaires que ens segueixen. També ens agrada molt aprendre, almenys jo, he après moltíssim de tots vosaltres. És clar, quan arriba un premi sempre fa il·lusió, perquè encara que de vegades no se sàpiga massa, tots els qui escrvim blocs fem una feina de  formigueta, la que treballa fent feina a casa, esgarrapant hores mortes d'on sigui per poder escriure regularment o quan cal sobre aquella recepta, impressió o recomanació que creu que podrà agradar o interessar a la resta de blocaires. I per intentar il·lustrar-ho amb les fotografies que bonament intentem que siguin ben boniques.

Els Premis Liebster són uns premis que es reparteixen entre els mateixos blocaires. El premi Liebster és una iniciativa que consisteix a premiar de forma simbòlica cinc blocs, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món. Si rebeu aquesta menció, s’han de seguir unes normes que explico a continuació:
  1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho va atorgar.
  2. Nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que van rebre el guardó.
  3. Esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.

I ara vull ser jo qui enviï aquest premi a d’altres blocs que segueixo. I són aquests. Em deixo molts blocs per anomenar que també mereixen el premi i que m'agraden, però amb cinc sugeriments és impossible posar-los tots... Ja ho sabeu, oi, que aquests cinc blocs que menciono podreu enviar el premi Liebster als blocs que més us agradin?

Quins fogons!  Potser alguns dels que visiteu el meu bloc ja la coneixeu. És la meva amiga Clara, també blocaire, amb qui compartim una afició, o diria passió, un programa de ràdio i un repte blocaire, l'Enfogona't. Per a ella i per a tots els qui com ella treballen desinteressadament a la ràdio, un petó i el guardó!

Pimientos Verdes. Al Miguel Ángel, precisament perquè va participar a l'Enfogona't amb una recepta espectacular, un braç de Sant Jordi, que ens va agradar tant i que va resultar guanyadora. A més, ens va explicar que el podreu veure fent de ballarí a la darrera proposta de La Cubana, 'Campanades de boda'. Si voleu veure la recepta de Sant Jordi qeu ens va fer, aquí la teniu aqui, no us la podeu perdre! AQUI. I també podreu escoltar l'entrevista en directe que li vam fer, AQUÍ.

Bufet de Postres. A la Cristina, per les seves sàvies lliçons de reposteria i pastisseria, i per les receptes que, sempre dolces, es mengen sempre soles a través de la pantalla del seu bloc... i per l'amistat que ja hem començat a lligar com una bona mousse, he he.

La Gemmota a la cuina. A la Gemma, perquè només el nom del seu bloc ja em va cridar l'atenció des del primer moment i perquè, després, les receptes ho han fet encara més. Un bloc d'aquells on trobes tot allò que necessites per fer a casa les receptes que no necessiten de grans infraestructures ni d'ingredients complicats.

Caprofiti. I a la Gemma, que ja ha participat a l'Enfogona't amb una recepta de maig, sobre els còmics, i amb qui ja hem tingut ocasió de coincidir. M'agrada la passió que demostra per fer bona cuina, per explicar-nos les receptes tan dolces com salades i per sorprendre'ns, per exemple, amb els macarons!! Em van deixar encantada, Gemma...



15 comentaris:

  1. Enhorabona Marina ....un premi ben merescut.
    petons

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Gràcies Helena! A veure si també participes amb mi, i te l'envien!

      Elimina
  3. Enhorabona Marina, t'el mereixes aquest premi i has triat molt bé els blocs a l'hora de repartir-lo.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. llàstima que només puc posar-ne cinc, que sinó... he he

      Elimina
  4. Marina, Marineta, je, je, je...Merci! Ara em toca a mi passar-lo, no? M´hi poso ja...

    ResponElimina
  5. Marina, molt bé. Això de compartir va molt bé per a l'ànima.
    Ptnts,
    Nani

    ResponElimina
  6. felicitats guapaa!! t'ho mereixes!! petonets

    ResponElimina
  7. Chinese Wholesale Jerseys Of whicҺ party, thаt is captaineԀ with Wіncɦester natural Alicia Saгamone aas well as
    covered allaround success Smith, Nastia Liukin, Samantha Peszek, Shayla Worley, in addition tо Ivana Hong,
    ϲreated the maon from the 10.At the same time, lightly cook all the оva and even offer that hashеs
    whnile usiong egg cell above. Netherlands 2014 Home Soccer Jerseys

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...