dilluns, 11 de febrer de 2013

Carpaccio de pinya amb llima i mel


Aquestes postres d'avui ens les van servir per primera vegada uns amic i, des de la primera mossegada, ens van convèncer. Des d'aleshores, l'hem repetit sovint, sobretot, quan tenim una pinya sencera a la nevera que ha sortit prou bona. I també l'hem tunejat substituïnt la llima per llimona, que gairebé ens agada més. Us l'explico, tot i que és tan i tan fàcil que gairebé fa riure... he he. El resultat és espectacular, ho descobrireu!

Aquesta recepta ens va molt bé ja que la pinya ens ajuda a desgreixar l'estómac d'aquests dies de Carnaval i d'excessos...i és boníssima, a més a més!!!

Ingredients:
Pinya natural (sobretot, que no sigui de llauna)
pell de llima ratllada (o pell de llimona)
mel


Comencem filatejant la pinya, ben fina. I fem una primera capa en un plat de la pijnya, al fons, i la mel i la llima per sobre. A més, hi afegiu un raig del suc de la mateixa fruita, que hi queda molt bé i fa que quedi més sucosa i agafi més el gust del cítric.


Fem una segona capa de pinya, llima i mel. I així fins que esgotem la pinya. Ho deixem macerar un parell d'hores a la nevera... i llestos!



I si voleu una altra versió, aquí us deixo la de taronja, avellanes i mel.




39 comentaris:

  1. ummmm, que bo, aquesta me l´apunto, sobretot, per el que tu dies, desgrasar...ideal per els esmorzars de dilluns, despres dels caps de setmana ....je je je je ..un petonas

    ResponElimina
  2. una buena combinacion Marina yo lo hago asi tambien con la naranja y le añado aceite de oliva virgen extra y sal maldón
    Hoy mi entrada te gustara
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb taronja també és boníssim, oi? Jo hi poso ametlles picades.

      Elimina
  3. ostres això si que es un postre saludable i original!! acostumo a menjar o fer el carpaccio amb crema pastissera, toma ya!! jajaj m'enduc la teva propsta! petons

    ResponElimina
  4. Senzill, sa, boníssim i una combinació que queda bona segur.
    Què més podem demanar a unes postres? :)

    ResponElimina
  5. nunca se me hubiera ocurrido esta combinación, y tiene que estar muy rica, me la apunto! bicos

    ResponElimina
  6. Unes postres excel·lents! i molt sanes!!

    ResponElimina
  7. jo faig el mateix amb els taronges... que bo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo quasi. A les de taronja hi poso avellanes també

      Elimina
  8. Barrufa, i permet rajolí de rom o similar no? :D

    ResponElimina
  9. De ben segur que ha d'estar molt bona!
    Les receptes fàcils també poden ser bones! i aquesta n'és un bon exemple!
    ptns!!

    ResponElimina
  10. En la senzillesa de la recepta, moltes vegades, s'hi troba l'excel·lència i l'èxit! La provarem segur!
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. aquestes postres si que son saludable . M'encanta la pinya , així que segur que ho probo.
    Petons

    ResponElimina
  12. Doncs m´agrada, per fer unes postres de fruita diferents! Petons

    ResponElimina
  13. muy rico y ligero, la lima me gusta con todo, por algo soy llimaverda, bsts

    ResponElimina
  14. Què bones aquestes receptes fresques i sanes... qua les llegeixes ja les agraeix l'estómac i tot. M'agrada molt el punt de la llima. I tot i que a vegades ens fa cosa publicar receptes més senzilles trob que hem de reivindicar-les. Sempre són una bona guia per tots, un punt de partida. Gràcies!

    ResponElimina
  15. Ostres tu! no he provat mai la pinya amb mel...Crec que això engreixa oi??? ;-D

    ResponElimina
  16. Marina,
    Prova de regar el carpaccio amb Gran Marnier i sucre i ja em diràs...
    Amb mel no l'he feta mai.
    Feliç setmana parella.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ho provaré, Nani! Segur que hi ha de quedar molt bé, el Gran Marnier... recorda la taronja! Gràcies!

      Elimina
  17. Tinc una mel, boníssima, artesana, del Pallars, que em vendra molt bé per aquesta pinya

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caram, les mels del pirineu sí que són bones!! Petons

      Elimina
  18. Ostres! ha de quedar força bo! Ho poso a la llista de coses urgents per probar! :)
    Abrazotes.

    ResponElimina
  19. Oh, Déu meu!! Desconeixíem aquesta combinació, però si ens encanten tots els ingredients per separat... la mescla deu ser la bomba!!!
    Gràcies Marina per una fantàstica recepta més.

    ResponElimina
  20. Ep, aquesta queda anotada.
    No sóc massa de postres, però a la pinya natural, pel que dius que a més ajuda a desgreixar, no hi dic mai que no.
    Salutacions.
    Manel

    ResponElimina
  21. Dejémoslo en que tiene pinta de estar de vicio.
    Con cariño desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...