Avui és el meu aniversari. I per aquest motiu, abans que continuïn les celebracions..., m'he fet un auto regal! I, és clar, venint d'una persona que s'ho passa molt bé fent pastissos (aquesta sóc jo), el regal que m'he auto regalat (però que compartiré, és clar!) és un pastís de mató, perquè és el pastís que m'agrada més del món!!! És com un pastís com el de formatge però de gust més suau, més dolcet, molt esponjós. Aquesta vegada, he afegit una mica de xocolata a la meitat de la massa perquè quedés més vistós i, és clar, encara més gustós. Aquest és un pastís molt fàcil de fer, ja ho veureu. Què us sembla si ens hi posem?
Ingredients:
325 g de mató
250 ml de llet condensada
3 ous
xocolata en pols
És tan i tan fàcil de fer que l'únic que hem de fer és barrejar tots els ingredients amb la batedora. En aquest cas, un cop tot barrejat, en reservarem la meitat per fer la meitat de la crema amb xocolata.
Reservem aquesta meitat que us deia:
Després, preparem el motlle i, en primer lloc, hi agoquem la massa de mató sense xocolata. A sobre, i començant pel mig, hi afegirem la massa amb xocolata. No ho barrejarem gaire perquè el que volem és que la massa de xocolata ens faci dibuixos amb l'altra.
Ens quedarà una cosa així:
Ho posarem al forn durant uns 25 minuts, a 180 ºC. El traurem, el deixarem refredar i... ja el podrem servir! Ara, si és per l'aniversari... no poden faltar-hi les espelmes, oi? Encara que ens descobreixin que ens anem fent grans...!
Moltes felicitats Marina!!!
ResponEliminaQue gaudeixis molt del teu dia, amb aquest senyor pastís i en companyia dels teus!
Molts petons!
Gràcies, Víctor!!
EliminaPer molts anys Marina!!! Abans la meva mare feia un pastís de mató i panses, era molt bo! Ara m'has fet venir nostàlgia... Tinc ganes de tornar-lo a fer!
ResponEliminaEspero que passis un gran dia, i els dies que vinguin també! Petons!!
Gràcies, guapa!!
EliminaFelicitats Marina! QUe passis un bon dia! Aquest pastís té molt bona pinta!!! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies!!!!
EliminaMoltes felicitats Marina y que mejor que un autopastel como este,divino¡¡
ResponEliminaque tengas un bonito dia
peto
Gràcies, Miquel!
EliminaPer molt anys Marina!!!.
ResponEliminaJo també estic d'aniversari, però en el meu cas de casament: avui en fem 20!. Pensava fer unes postres especials, i em sembla que faré el teu pastís. Ja t'explicaré com m'ha quedat.
Una abraçada!
Doncs moltes felicitats, també!!! A disfrutar-ho molt!! I ja em diràs com t'ha quedat el pastís, si el fas!! Petonets
EliminaHola Marina, vaig fer el pastís!.
EliminaTens raó, es fa en un moment. No em va quedar tan bonic com el teu, però estava molt bo. Crec que vaig barrejar una mica massa les dues cremes, perquè em va quedar molt de color xocolata. Ho tornaré a provar un altre dia, a veure si em queda millor.
Una abraçada!
Per molt anys, Marina!!! A mi també em perden els pastissos de formatge i aquest te tan bona pinta que el penso provar de fer. Petons, una abraçada i que gaudeixis d'aquest dia.
ResponEliminaGràcies, guapa!
EliminaPer molts anys Marina !!! Que passis molt bon dia!!
ResponEliminaUn bon pastis per una celebració com la d’avui. Que el gaudiu molt
Una abraçada
Un petó, Sión!
EliminaMoltes Felicitats Marina, a disfrutar del teu magnífic pastís i del teu dia.
ResponEliminaGràcies, Sandra!
EliminaPer molts anys Marina, i per molts mes!!!Soc una fidel seguidora teva.Aquest pastís a mes de deliciós, és fàcil de fer.M'encanta!!
ResponEliminaQue tinguis molt bon dia.
Petons.
Gràcies, Pilar! És tot un honor, això que dius.
EliminaMoltíssimes felicitats guapa!!!! Quina pinta de pastís!!!! Gaudeix del dia que segur que ho fas!!!
ResponEliminaMolts petons!
Ho intentaré, Marta! Moltes gràcies!
Eliminabono bono , que en puguis fer molts i bons , te una pintassa excelént
ResponEliminamoltes felicitats marina !!!
Gràcies, Marga!
EliminaPer molts anys!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaM'encanten aquestes receptes senzilles amb un resultat tan bo com aquest.
I fa un efecte com de marbrejat molt bonic.
Sí, ha quedat com de marbre. Gràcies, guapa!
EliminaPrimer de tot .................MOLTES FELICITATS !!!!!!
ResponEliminaUn pastí ideal, bó i amés sencill de fer. La xocolata li dona el punt de color.
Petons
Gràcies, Quima!
EliminaPer molts anys Marina! Qué gran ets! Jejeje, però gran com a persona no per la edat.
ResponEliminaUn bon autoregal, un pastís per llepar-se els dits.
Petons.
Gràcies! M'ha fet gràcia això de gran! ;-))
EliminaPer molt anys Marina!!! Et desitjo que passis un gran dia amb bona companyia i gaudeixis d’aquest pastís tant bo.
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies!
EliminaMoltes Felicitats Marina!!! Espero que passis un gran dia envoltada dels que més t'estimes i és clar, compartint aquest fantàstic pastís que has preparat! Fa molt bona fila!! No he provat mai la combinació xocolata i mató, però tinc curiositat per provar-la, perquè em sembla que ha de ser molt i molt bona!!! I a més és una recepta facilíssima, així que el provaré segur!
ResponEliminaUna abraçada ben forta guapíssima!!!
Gràcies, Cristina!
Eliminaostres ostres marina!! aixo es molt fácil i molt bo!!! apuntat que queda!! ahhh,....i per mollts anys guapa!!! mil petonassoss
ResponEliminaGràcies! Sí, és molt fàcil, prova-ho!
EliminaMoltíssimes felicitats Marina!!! Feliços i dolços 37! El pastís, genial, em sembla que el faré per postres diumenge!!! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies, Mònica!
EliminaFelicitats bonica!!! i el pastís magnific!!! petonets
ResponEliminaGràcies, guapa!
EliminaPrimer de tot....FELICITATS !!!! ets una tauro !!! ya dia que tenia molt de filing amb tú....som las millors...jajjjjaaa...una mica tosodetas pero molt bona gen...oi ??
ResponEliminaAquet pastìs amb sembla genial i amb un toc de la llet condensada...ummm...cap a la cuina que vaig....que amb semble que tinc de tot ....
mil petons i que tinguis un gran día !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EliminaDoncs sí! Taure ben taure... he he. Bona gent! Gràcies, Mamilu!! petons
Marina, no quiero acabar el día sin felicitarte. Moltes, moltes felicitats. Un pastis xulísim!! A disfrutarlo.
ResponEliminaGràcies, Conchi!
EliminafELICIDADES¡¡¡¡ ME LLEVO UN TROCITO DE PASTEL, BICOSSS,
ResponEliminaGràcies!
EliminaMuchisimas felicidades y q mejor manera de celebrarlo q con este pastel
ResponEliminaun saludo
Gràcies!
EliminaMoltes felicitats!!!! Quin autoregal tan fantàstic, em sembla que te que estar de vici i per això em guardo la recepta ara mateix!!! Que acabis de passar un dia molt feliç! una abraçada
ResponEliminaAnys i anys per molts anys, a la una per molts anys! que t'ho passis molt bé i segueixis sent tan bona cuinera per ensenyar-nos a fer pastissos com aquest!! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies a vosaltres per ser-hi, Amadeu!
EliminaPer molts anys!, un bon regal!
ResponEliminaGràcies!
EliminaMuchas felicidades por tu aniversario y un pastel muy bueno para celebrar un día especial.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Per molts snys. Jo faig el mateix, m'autoregalo el pastis, així disfrutem mentre el fem i el mengem. Passa un gran dis
ResponEliminaÉs una bona idea, no? Petons!
EliminaMoltes felicitats Marina!!! Molt bon regal!!!!Ptnts
ResponEliminaGràcies, guapa!
EliminaMoltes felicitats....moltes felicitats....!!!(cantant)I com diem per açí "Aixó no és res per a el que té que vindre..." El realment important és anar cumplint anys, desitjos, il.lusions, al mateix temps que compartint-los.
ResponEliminaQuin tipus de formatge és el matò? Com el "requeson"? Sé que "mel i matò" és molt típic d'ahí, ho he provat en algún viatge que he fet i m'encanta...però puc trobar alguna equivalència per açi? (Nord d'Alacant, Sud de València)
ha ha ha! Gràcies! Sí, el mató és el requesón.
EliminaPER MOLTS ANYS CRIATURA! (37, NO?)
ResponEliminaEl pastís de formatge que faig jo, després de probar diferents opcions, és amb mató, m'agrada molt la suavitat i el gust que li dona. Ho probaré també amb xocolata!. Una abraçada guapa!
Hi hi hi! Criatura, diu!! Ja m'agradaria! Moltes gràcies, Mercè!
EliminaMoltes felicitats, Marina!! Jo també acostumo a autoregalar-me un pastís! No hi ha res com ser golós! Hahahaha. Aquest pastís de mató amb xocolata me l'apunto, a casa sóm fans dels pastissos de formatge i aquesta versió segur que encantarà! :D
ResponEliminaPetonets ^^
Gràcies!!!
EliminaMarina!!
ResponEliminaMuchas, muchas felicidades, has preparado un pastel delicioso!!
La leche condensada en éste tipo de recetas es una delicia!
Un beso y un abrazo grandes bonita!
Moltes felicitats Marina!!! per molts anys de cuinar i compartir! a mi la llet condensada no em fa gaire el pes, però m'has donat la idea de fer el classic pastis de formatge amb mató, ja que el mató m'encanta.
ResponEliminaProva-ho, Mone! La llet condensada no s'hi nota, i així t'estalvies posar sucre! Petons
EliminaHola Marina guapa tu
ResponEliminaPer molts anys i gràcies per compartir aquesta formula, hummm, et copio ...
mil petonets i que siguis molt feliç avui, demá i sempre, Susanna
Vaja!!! un dia sense entrar a mirar les noves publicacions i em salto el teu aniversari... ja és mala sort eh!! m'encanta el teu pastís, mató i llet condensada = boníssim!! i encara que no en l'ordre correcte... moltes felicitats guapa!! a celebrar-ne molts més!!
ResponElimina