Aquesta proposta una mica diferent de brownie, elaborat amb xocolata blanca en comptes de negra, la vaig veure un dia al bloc Chocolate, aceite y sal i vaig pensar que el faria aviat. Doncs no vaig esperar-me gaire, ni a fer-lo ni a menjar-me'l. Però jo sola no, eh?!! Els en vaig portar a les meves companyes de ceràmica, i en van quedar encantades. Potser no supera el brownie de xocolata negra però s'hi acosta. I si ens falta el toc negre sempre podem afegir-hi xocolata desfeta per sobre, no? Som-hi!
Ingredients:
200 g de sucre
120 g de xocolata blanca fondant Nestlé
90 g de mantega
2 ous
90 g de farina
50 g de nous trossejades
D'entrada, fonem la xocolata blanca amb la mantega al bany maria. Després, incorporem aquests greixos en un bol i hi afegim el sucre. ho remenem bé. A continuació batem els ous i també els afegim, seguits de la farina. Ho tornem a remenar i, finalment, hi incorporem les nous. Cinc minutets abans de finalitzar la preparació del pastís en cru ja haurem posat a preescalfar el forn a 180 ºC. Agafarem un motlle per anar al forn i hi abocarem la massa. Ho posarem al forn durant uns 40 minut, revisant que no es cremi ni que quedi cru al centre (ja ho sabeu, el truc de l'escuradents...).
I quan ja ho tinguem cuit ho traiem del forn i ho deixem refredar a temperatura ambient. No us remcomano posar-ho a la nevera ja que la xocolata i, de fet, tota la barreja, s'enruriria massa. Ho podeu acompanyar, per exemple, amb una llet merengada ben fresca com la que vaig explicar aquí! I ja ho tenim tot per acabar ben encolcits i endolcides!
Que bo que es el brownie de xocolata blanca... a mi inclús em fa més el pes! El vaig preparar com a base d'un pastís i va encantar.
ResponEliminaAra vé, si m'ofereixes aquesta llet merengada fresqueta amb un bon tros de brownie em penso que no em moc de casa teva eh, jeje
Per cert Marina, la pasta brisa la compro de la marca buitoni, però em penso que posant un pes a l'hora de fer la primera fornada ja en tindràs prou perquè no et puji gaire de volum.
Petons! ;)
ok, gràcies! en prenc nota! L'orxata i la llet merengada són delicioses, amb la calor... oi? Petonet!
EliminaUn brownie deliciós, i amb xoco blanca sorprenent. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Gràcies Ana!
EliminaEs veu esponjòs, gens sec i acompanyhat de un bon got de llet merengada ja em sembla un berenar per disfrutar.
ResponEliminaPetons.
Sí que vam disfrutar! Avui no t'he pogut comentar, ana, no sé què passa que tota l'estona se'm bloquejava l'ordinador. Molt bones, les albergínies! petonet
Eliminammmm... al meu nòvio li encanta la xocolata blanca o sigui que algún dia l'hauré de deleitar amb aquest brownie...
ResponEliminaPetons!!
Doncs prova-ho Marta! Sorprèn i és ben bo! Petonet
EliminaAsí, de entrada, esto tiene un aspecto muy apetitoso. Me gusta.
ResponElimina-Andy-
;-)
EliminaNooooooooo!!! Que arriba l'estiu Marina, i si volem fer una mica de dieta no ens pots posar aquestes receptes tan bones!!!! Quina pinta...
ResponEliminaManel
Js ja ja! Tot però amb moderació, no fa mal... manel!
EliminaMarina, tinc una amiga que no li agrade la xocolata negre així que aqueste es perfecte!! Gràcies.
ResponEliminaDocns ja em diràs si li ha agradat, si la fas, conchi!
EliminaOh dios.
ResponEliminaNo tengo nada más que decir. Acabo de comer y ahora mismo me comia 3 o 4 pedazos de ese fabuloso brownie. Increible :)
Un petonet!
Je je... doncs em sap greu però s'ha acabat! Petonet
EliminaM'encanta el brownie i de xocolata blanca encara més! I l'acompanyament ideal! Petons
ResponEliminaGràcies Roser! Un petonet.
EliminaHauré de provar aquesta xocolata blanca...No sóc gaire amant de la blanca però he sentit que dóna bon resultat. El brownie té,a hores d´ara tenia, un aspecte formidable.
ResponEliminaTenia, tu ho has dit. Si t'animes ja veuràs que és molt bona, jo tampoc sóc gaire de xoco blanca, però aquest cop la Nestlé se n'ha sortit prou bé.
EliminaUauuu saps, crec que l'unic brownie que m'agradaria de veritat és aquest, perquè el clàssic no m'entusiasme massa per la xocolata! aquest segur que en repetiria! petons
ResponEliminaDoncs prova'l i em dius el què, Roser! Petonet
EliminaJo no sóc molt amant de la xocolata negra... així que aquest brownie segur que m'agradaria, jejeje. Jo també tinc publicada una versió de brownie "ros" però el meu no portava xocolata. Te la deixo per si li vols fer un cop d'ull:
ResponEliminahttp://www.pimientosverdes.com/ca/2011/11/blonde-brownie/
Petons!
Doncs ara faré un cop d'ull al teu brownie, a veure si també m'hi animo! ÉS ros com jo... això està bé... he he.
EliminaVeus, amb la blanca no ho he provat mai!
ResponEliminaBona idea
Si t'animes ja em diràs el què! petonet, guapa
EliminaJo en vuuuuuuuuuuull! Que últimament sortim a les 8 de casa i fins les 9 no hi arribem... no tenim temps per cuinar! :( I té una pinta!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ups! Ha desaparegut, Sandra... però a veure si tens més temps i el proves de fer, surt molt bo!
EliminaMarina sorprendente este brownie de chocolate blanco y bueno naturalmente,habra que probarlo.
ResponEliminapeto
Gràcies Miquel!
EliminaEste lo hago en casa y vuela en un momento....Bss
ResponEliminaMarina, de petita no m'agradava la xocolata blanca, no la podía ni veure. Ara me la menjo i de quina manera. Aquest brownie és una passada.
ResponEliminaNani
ja ja ja! Gràcies Nani!
EliminaDebe estar una delicia este brownie, con solo ver las fotos ya dan ganas de comerse un trocito.
ResponEliminaSaludos.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
Era molt bo, sí! Molt tendre...
EliminaQue bueno este brownie de chocolate blanco! y con las nueces tiene que estar delicioso, me encanta ! bicos.
ResponEliminaHo estava Viví, sí que ho estava! Es va acabar depressa... he he.
EliminaTinc una recepta molt semblant del Pep Nogué, però porta maduixes enlloc de nous. Queda boníssim! I acompanyat de la llet merengada fresqueta deliciós!
ResponEliminaDoncs no hi havia pensat! A veure si abans que s'acabin les maduixes ho provo. Petonet, guapa
EliminaQuina pintorra! I que dietètic... jejeje La llet merengada sí que la faré, segur!
ResponEliminaI tant! Súper dietètic... per això el millor és fer-lo i compartir-lo. És tan tendre... i deu ser pel que porta... he he. La llet merengada m'encanta amb la calor, gairebé tant com l'orxata! Ja em diràs què tal! petonet
EliminaMarina Marina..... t´has passat tres pobles!!!! que és diu....jaja....però tu saps que bo ha d´estar això!!!!!" buf.... m´encanta!!!!
ResponEliminaAquests brownies rossos han d'estar boníssims!!! Una abraçada!!!
ResponEliminatot i que la xocolata blanca no es que em torni boig, això fa una pinta impresionant
ResponEliminapetons