dimecres, 30 de maig del 2012

Pastís brownie de xocolata blanca i nous


Aquesta proposta una mica diferent de brownie, elaborat amb xocolata blanca en comptes de negra, la vaig veure un dia al bloc Chocolate, aceite y sal i vaig pensar que el faria aviat. Doncs no vaig esperar-me gaire, ni a fer-lo ni a menjar-me'l. Però jo sola no, eh?!! Els en vaig portar a les meves companyes de ceràmica, i en van quedar encantades. Potser no supera el brownie de xocolata negra però s'hi acosta. I si ens falta el toc negre sempre podem afegir-hi xocolata desfeta per sobre, no? Som-hi!

Ingredients:
200 g de sucre
120 g de xocolata blanca fondant Nestlé
90 g de mantega
2 ous
90 g de farina
50 g de nous trossejades


D'entrada, fonem la xocolata blanca amb la mantega al bany maria. Després, incorporem aquests greixos en un bol i hi afegim el sucre. ho remenem bé. A continuació batem els ous i també els afegim, seguits de la farina. Ho tornem a remenar i, finalment, hi incorporem les nous. Cinc minutets abans de finalitzar la preparació del pastís en cru ja haurem posat a preescalfar el forn a 180 ºC. Agafarem un motlle per anar al forn i hi abocarem la massa. Ho posarem al forn durant uns 40 minut, revisant que no es cremi ni que quedi cru al centre (ja ho sabeu, el truc de l'escuradents...).


I quan ja ho tinguem cuit ho traiem del forn i ho deixem refredar a temperatura ambient. No us remcomano posar-ho a la nevera ja que la xocolata i, de fet, tota la barreja, s'enruriria massa. Ho podeu acompanyar, per exemple, amb una llet merengada ben fresca com la que vaig explicar aquí! I ja ho tenim tot per acabar ben encolcits i endolcides!



44 comentaris:

  1. Que bo que es el brownie de xocolata blanca... a mi inclús em fa més el pes! El vaig preparar com a base d'un pastís i va encantar.
    Ara vé, si m'ofereixes aquesta llet merengada fresqueta amb un bon tros de brownie em penso que no em moc de casa teva eh, jeje
    Per cert Marina, la pasta brisa la compro de la marca buitoni, però em penso que posant un pes a l'hora de fer la primera fornada ja en tindràs prou perquè no et puji gaire de volum.
    Petons! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ok, gràcies! en prenc nota! L'orxata i la llet merengada són delicioses, amb la calor... oi? Petonet!

      Elimina
  2. Un brownie deliciós, i amb xoco blanca sorprenent. Petons!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  3. Es veu esponjòs, gens sec i acompanyhat de un bon got de llet merengada ja em sembla un berenar per disfrutar.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que vam disfrutar! Avui no t'he pogut comentar, ana, no sé què passa que tota l'estona se'm bloquejava l'ordinador. Molt bones, les albergínies! petonet

      Elimina
  4. mmmm... al meu nòvio li encanta la xocolata blanca o sigui que algún dia l'hauré de deleitar amb aquest brownie...
    Petons!!

    ResponElimina
  5. Así, de entrada, esto tiene un aspecto muy apetitoso. Me gusta.

    -Andy-

    ResponElimina
  6. Nooooooooo!!! Que arriba l'estiu Marina, i si volem fer una mica de dieta no ens pots posar aquestes receptes tan bones!!!! Quina pinta...
    Manel

    ResponElimina
  7. Marina, tinc una amiga que no li agrade la xocolata negre així que aqueste es perfecte!! Gràcies.

    ResponElimina
  8. Oh dios.
    No tengo nada más que decir. Acabo de comer y ahora mismo me comia 3 o 4 pedazos de ese fabuloso brownie. Increible :)
    Un petonet!

    ResponElimina
  9. M'encanta el brownie i de xocolata blanca encara més! I l'acompanyament ideal! Petons

    ResponElimina
  10. Hauré de provar aquesta xocolata blanca...No sóc gaire amant de la blanca però he sentit que dóna bon resultat. El brownie té,a hores d´ara tenia, un aspecte formidable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenia, tu ho has dit. Si t'animes ja veuràs que és molt bona, jo tampoc sóc gaire de xoco blanca, però aquest cop la Nestlé se n'ha sortit prou bé.

      Elimina
  11. Uauuu saps, crec que l'unic brownie que m'agradaria de veritat és aquest, perquè el clàssic no m'entusiasme massa per la xocolata! aquest segur que en repetiria! petons

    ResponElimina
  12. Jo no sóc molt amant de la xocolata negra... així que aquest brownie segur que m'agradaria, jejeje. Jo també tinc publicada una versió de brownie "ros" però el meu no portava xocolata. Te la deixo per si li vols fer un cop d'ull:
    http://www.pimientosverdes.com/ca/2011/11/blonde-brownie/
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ara faré un cop d'ull al teu brownie, a veure si també m'hi animo! ÉS ros com jo... això està bé... he he.

      Elimina
  13. Veus, amb la blanca no ho he provat mai!
    Bona idea

    ResponElimina
  14. Jo en vuuuuuuuuuuull! Que últimament sortim a les 8 de casa i fins les 9 no hi arribem... no tenim temps per cuinar! :( I té una pinta!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ups! Ha desaparegut, Sandra... però a veure si tens més temps i el proves de fer, surt molt bo!

      Elimina
  15. Marina sorprendente este brownie de chocolate blanco y bueno naturalmente,habra que probarlo.
    peto

    ResponElimina
  16. Este lo hago en casa y vuela en un momento....Bss

    ResponElimina
  17. Marina, de petita no m'agradava la xocolata blanca, no la podía ni veure. Ara me la menjo i de quina manera. Aquest brownie és una passada.
    Nani

    ResponElimina
  18. Debe estar una delicia este brownie, con solo ver las fotos ya dan ganas de comerse un trocito.
    Saludos.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina
  19. Que bueno este brownie de chocolate blanco! y con las nueces tiene que estar delicioso, me encanta ! bicos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho estava Viví, sí que ho estava! Es va acabar depressa... he he.

      Elimina
  20. Tinc una recepta molt semblant del Pep Nogué, però porta maduixes enlloc de nous. Queda boníssim! I acompanyat de la llet merengada fresqueta deliciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no hi havia pensat! A veure si abans que s'acabin les maduixes ho provo. Petonet, guapa

      Elimina
  21. Quina pintorra! I que dietètic... jejeje La llet merengada sí que la faré, segur!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! Súper dietètic... per això el millor és fer-lo i compartir-lo. És tan tendre... i deu ser pel que porta... he he. La llet merengada m'encanta amb la calor, gairebé tant com l'orxata! Ja em diràs què tal! petonet

      Elimina
  22. Marina Marina..... t´has passat tres pobles!!!! que és diu....jaja....però tu saps que bo ha d´estar això!!!!!" buf.... m´encanta!!!!

    ResponElimina
  23. Aquests brownies rossos han d'estar boníssims!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  24. tot i que la xocolata blanca no es que em torni boig, això fa una pinta impresionant

    petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...