dilluns, 23 de juliol de 2012

Caldereta de llagosta a Menorca

A través del vidre, al costat del port... el restaurant S'Ancora.

S'Ancora és un dels restaurants de Fornells que ofereix un dels típics plats de Menorca: la caldereta de llagosta. Vam tenir ocasió de tastar-la fa poc i, sincerament, l'espectacle no va decebre'm. Si bé la caldereta té la fama afegida de ser caríssima, també és cert que un cop comences a xafardejar les cartes dels restaurants també tens la possibilitat d'incloure la caldereta dins un menú, i això en millora molt el preu. Potser només la caldereta t'acaba suposant uns 60 € de mitjana, però si la fas en menú, com vam fer, te'n costa 45 € de mitjana. I tot i que segurament la cassola sigui més petita, també tens la possiblilitat de gaudir dels entrats, postres i begudes. Així ho vam fer nosaltres, començant pels primers:

PRIMERS
Gambes a la planxa

Navalles a la planxa


LA CALDERETA

Em va sorprendre l'arsenal que s'arriba a fer servir per a la caldereta. Aquí una mostra:
La vaixella, cullerots, culleres i pitet!

Estris per esclafar, buidar i menjar-nos la llagosta

La caldereta de llagosta! (també n'hi ha de llamàntol o marisc, que deuen ser prou bones, però nosaltres vam fer aquesta)

EL BEURE


LES POSTRES

Per acabar l'àpat...
Profiteroles

Pastís de formatge amb melmelada de maduixes


23 comentaris:

  1. Déu n'hi do!!

    Jo vaig provar-la ara fará uns 6 anys, a Ciutadella (Cala Fornells em va sembla inaccessible, a més de barrar-me l'accés a algun restaurant per anar de 'guiri'). La caldereta és espectacular (visualment i gustativament).

    Hi tornaré!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, la caldereta és bona i amb un gust potent. Petonet!

      Elimina
  2. Sense paraules! Ara entén el per què de la ruta amb bici ;-D

    ResponElimina
  3. Apa, et vas possar les botes. Ho pitjor es fer servir bé els estris per trencar la closca, no m'extranya que us possin pitet.
    Les navalles m'encanten i de postres per fer-lo més lleuger em quedo amb pastís de formatge. Tot molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Sí, llàstima que no es pugui repetir! he he. petons

      Elimina
  5. Quin luxe la caldereta... i de postres un pastís d'aquells que m'agraden...
    Gracies per venir a veurem.

    Petons.

    ResponElimina
  6. que fantastica caldereta de langosta menorquina,una comida rica,rica del principio al final.
    peto

    ResponElimina
  7. quina gana m'ha entrat Marina! això no ens ho pots fer. petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja ja ja! Gràcies per la visita, Judith!

      Elimina
  8. Ummm, aquestes fotos tan bones m'ho menjaria tot encara que sigui mitja tarda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ho tindràs més fàcil que jo, margalida... he he. Petonet!

      Elimina
  9. Aaarrfff... el que donaria jo per un àpat així, i a Menorca!! Compto els dies per vacances amb tantes ganes!! Tic, tac!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. Menorca em té el cor robat!!! I aquesta caldereta, s'ho val!!!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Era molt bona, Marta! Jo repetiria però... és clar, no es pot tenir tot! he he.

      Elimina
  11. mmmmm! com us cuideu!!! quina enveja! jo també vull un dinar així!!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...