dimecres, 22 d’agost del 2012

La verdura no és avorrida




Menjar verdura no és avorrit. Però nosaltres sí que estem avorrits de sentir-ho, oi? Doncs d'allò que diuen que una imatge val més que mil paraules, aquí en teniu un exemple. La recepta no té cap mena de complicació. Tot i que pot ser un entrant gustós per obrir la gana. Simplement, us cal és bullir mongetes tendres (o fesoletes, com en diem a Palamós) i la ceba. O bé fer-les al vapor (mongeta i ceba desfullada), com en aquest cas, ja que mantenen aleshores un punt cruixent interessant. A continuació, deixeu refredar la verdura una bona estona. Fins i tot, podeu guardar-la a la nevera. I en el moment de servir, agafeu una llauna de musclos en escabetx i els repartiu pel damunt. Hi afegiu una mica de la salseta, que té gust mariner, i.. llestos! Fàcil i ben fresqueta, per aquests dies d'intensa calor.


I per acompanyar aquestes mongetes fresques avui també us proposo una cançó. És un tema infantil, sí, però des que la vaig sentir per primer cop vaig pensar que té una lletra que val la pena. Als nens els encanta... i als grans també! Bon dimecres a tothom.

Clica aquí: ''Els fesolets màgics' (Les Tres Bessones)

5 comentaris:

  1. Doncs sí, és un bon truc per aportar gust al plat! Tot està en la imaginació que tinguem! Petons.

    ResponElimina
  2. Fa molt bona pinta!! I d'avorrida gens ni mica!! Salutacions

    ResponElimina
  3. Tens raó, a la cuina amb una mica d'imaginació... els ingredients més cotidians i simples, poden resultar tot un bon plat, com aquest...
    Petonets...

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...