dimarts, 24 d’octubre del 2017

Pastís d'aniversari de l'Arlet 3 anys: "Charco de barro"


Enguany, l'Arlet ha tingut un pastís d'aniversari inspirat en un dels dibuixos que li agraden més, la Peppa Pig. Pels seus tres anys, vaig fer aquest pastís que va agradar a petits i grans. Mireu, que fàcil que és de fer! Us l'explico tot seguit.

Ingredients:
3 ous
1 iogurt
1 mesura de iogurt de sucre morè
3 mesures de farina
1 sobre de llevat en pols
1/2 mesura d'oli d'oliva
1 baina de vainilla

Pel farcit i decoració
Crema de cacau per farcir
Nata per muntar + 35 m.g.
30 g de sucre llustre
Colorant comestible verd
Fruita deshidratada per decorar
Xarop de xocolata per fer els esquitxos
Mikados
Boles de cereals de xocolata



Remenem tots els ingredients amb l'ajut d'una batedora elèctrica. Excepte la Nutella, que serà per farcir el pastís, un cop cuit.


Per muntar el pastís "Charco de barro" farem el següent. Fondrem xocolata nega fondant al microones amb una nou de mantega (perquè la xocolata ens quedi més brillant, un cop refredada). Encara en calent, l'estendrem per sobre el pastís de iogurt, ja farcit de Nutella, de manera que sembli un bassal de fang, prou gran. A sobre, hi embrutarem i enganxarem les figuretes de la Peppa Pig (mama Pig, papa Pig, George i Peppa). Deixarem que la xocolata es refredi una mica.

Mentrestant, muntarem la nata per muntar (+ 35 m.g.). Hi afegirem sucre llustre i el colorant comestible verd. Remenem bé. Ara, untem el pastís pels quatre costats, procurant no tocar la xocolata "bassal" que ja tenim al centre del pastís. Un cop fet això, amb una mikado encerclem el pastís, com si fos una tanca d'una granja. A continuació, i per anar acabant, hi disposem fruita deshidratada (coco, papaia i pinya) per sobre, simulant les pedres. Farem uns esquitxos de xocolata amb el xarop i col·locarem les 3 espelmes. Fem unes banderoles decoratives i... ja ho tenim!

Per molts anys, preciosa del meu "cort"!



2 comentaris:

  1. Un pastís molt bonic, Marina! Felicitats a tota la família però molt especialment a l'Arlet! Com passa el temps!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
  2. Molt bonic! Ja veig que comença a tenir la seva colla...jeje

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...