dissabte, 21 de març del 2015

Gambes arrebossades


Avui us presento una recepta ben senzilla que vaig preparar fa unes setmanes per acompanyar un menú d'estil oriental, com ens agrada fer amb en Manel de tat en tant, per sopar. A més de ser una recepta molt fàcil, també està feta amb ben pocs ingredients, que podeu adaptar-los a la vostra manera. Jo he fet servir unes gambes que teníem congelades però podeu fer-ne servir de fresques i encara quedarà un plat més bo! Som-hi.

Ingredients:
Gambes , gambetes o gambots
ou batut
panko
wasabi (per acompanyar)


El que farem serà punxar les gambes i passar-les per ou batut. Després, les arrebossem amb panko. Ho fregim amb oli de blat de moro ben calent, aguantant les gambes amb els palets.


Ho servim amb una mica de wasabi per a poder sucar les gambes.





5 comentaris:

  1. Poquets ingredients pero ben bons per anara picant!
    Bon dissabte!
    Palmira

    ResponElimina
  2. Sensacional! per picar una, dues o tres vegades...jejeje.

    ResponElimina
  3. Bonísimes per iniciar un bon àpat, amb aquest to a wasabi o fins i tot una mica de pebre dolç li quedaria bé, un com menges una ja no es pot parar!!

    ResponElimina
  4. Quina tapeta mes bona!!!!!
    Per no deixar de tapejar.
    Petons

    ResponElimina
  5. Aquestes gambes conformen un pica-pica oriental irresistible!!! Petonarros!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...