I amb aquesta calor que fa... quina delícia, l'orxata! Però no una orxata qualsevol, no, sinó una orxata d'avellanes! Us atreviu a fer-la? I a tastar-la? és ben fàcil! Al vídeo de Quins fogons us ho expliquem!
Ingredients:
200 gr d'avellanes
60-100 gr de sucre depenent del gust de cadascú
1 l
d'aigua i un polsim de canyella
Posem les
avellanes a remullar, la nit anterior. L'endemà, hi afegim el sucre, la canyella i l'aigua al got (que sigui aigua calenta). Ho triturem amb un vas americà o amb la batedora. Colem l'orxata i la deixem
refredar o hi afegim uns glaçons per prendre-la al moment!
Que rico y refrescante horchata, ahora apetecen mucho y de avellanas tiene que ser una maravilla, me encantan!!
ResponEliminaBesoss
La horchata de almendras me pierde y creo que la de avellanas también me gustará, habrá que probarla.
ResponEliminaSaludos!