Enguany, amb l'estimada ajuda de l'Arlet hem tornat a fer la nostra mona de Pasqua. Aquest cop, farcida de melmelada de maduixa i recoberta de xocolata. Ha estat un èxit!
Us l'explico, per si us animeu a fer-la, aquest any o l'any que ve!
Pa de pessic (a partir de la recepta de Glòria Baliu)
250 g de farina
250 g de sucre
8 ous
1 rajolí d'aigua de tarongina
Per acabar la mona:
Xocolata fondant
25 de de mantega
melmelada de maduixa
figuretes de xocolata
fideuets de xocolata
Comencem batent els ous amb el sucre, amb l'ajut d'una màquina.
Un cop fet aquest pas, seguirem fent la massa a mà, tamisant la farina i incorporant-la a poc a poc a la barreja d'ous i sucre, amb moviments envolvents.
Abocarem la massa en un motlle, pintat amb mantega i farina, o courem el pastís durant 40 minuts, a 170 ºC. Passat aquest temps, el traurem del forn i el deixarem reposar. A continuació, el partirem per la meitat. Començarem a preparar la xocolata per folrar la mona, desfent xocolata fondant amb una mica de mantega, al microones.
Ara, farcirem el pastís amb la melmelada. El taparem i el folrarem amb la xocolata. Pels costats, hi posarem fideuets de xocolata. Acabarem de decorar al nostre gust, posant-hi els ous, figuretes, plomes... i ... tatxan!
Perfecta aquesta mona de Pasqua de xocolata. Perfectes per als meus fills. Gràcies.
ResponEliminahttps://spanishclub.blog/
Hola!!
ResponEliminam'encanta la recepta. Per quantes persones serien aquests ingredients?
Gràcies.
I like your all post. You have done really good work.
ResponEliminaThank you for the information you provide, it helped me a lot. I hope to have many more entries or so from you.
Duplicate File Detective Crack
System Mechanic Pro Crack
Native Instruments Massive Crack
Traktor Pro Crack
Crackadvise
Helium Music Manager Premium Crack