divendres, 14 d’octubre del 2011

Préssecs amb vi (més aprofitament)

Aquests dies he anat fent algunes conserves per preparar el rebost de cara l'hivern. Avui he provat d'aprofitar quatre préssecs que tenia molt madurs al bol de fruita. Segurament, hauran estat els últims que compraré enguany. Ara, fins l'any que ve! I, ja que eren els últims, els he volgut donar una mort digna. M'ha donat la idea la companya blocaire de No tot són postres... a la cuina. Moltes gràcies! Els he fet amb un vi que tenia mig obert a la nevera, el sucre, la canyella i un parell de claus. La veritat sigui dita, han quedat boníssims! Com si fossin un caramel... però natural!

 Un cop pelats...

 I els poso a la cassola, amb el vi...

Ho he deixat bullir 1 hora...

I el resultat final!

Els ingredients base...

4 comentaris:

  1. Fa anysssssssssssss que no ho faig. Genial demà ho faig

    ResponElimina
  2. A casa en fem molt sovint, els meus pares tenen un presseguer molt productiu i amb els préssecs ens hem d'inventar el que calgui. I amb vi queden deliciosos, oi?

    ResponElimina
  3. Doncs sí! Queden boníssims. Quia sort, Gemma, poder tenir un presseguer tan a l'abast!!! Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...