Ingredients: formatge cremós Philadelphia, pebrot escalivat, caviar (mújol) i pa negre de sègol
'Pa negre', la pel·lícula
En la cursa cap als Òscar, l'equip de la pel·lícula catalana 'Pa negre', d'Agustí Villaronga, viu amb nerviosisme i esperança la possible (esperem que probable) nominació als Òscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa. L'Acadèmia dels EUA escollirà el proper 24 de gener de 2012 els films que seran candidats oficials als Oscar, i la gala final, on s'anunciaran els guanyadors, que tindrà lloc el 26 de febrer a Los Angeles.
Personalment, 'Pa negre' em provoca un instens respecte. La qualitat de la pel·lícula, i el fet que tingués l'ocasió i l'honor d'entrevistar la productora del film, Isona Passola, ha fet que des que la vaig veure per primer cop, l'hagi seguit allà on s'ha projectat, llocs en els quals ja ha guanyat algun premi. Als Premis Gaudí, que organitza l'Acadèmia del Cinema Català, es va endur 13 dels 15 guardons a què optava, incloent-hi millor pel·lícula, millor director i millor guió, mentre que als Goya, els premis espanyols, va obtenir-hi 9 guardons, incloent-hi millor film i millor direcció.
A l'esquerre, jo mateixa; la productora de 'Pa negre', Isona Passola, al centre; a la dreta, el director del BRAM! i d' 'El silenci abans de Bach', Pere Joan Ventura
Avui, i sense que potser hi tingui res a veure, em proposo un petit homenatge al 'Pa negre', que en aquest cas vaig portar d'un lloc ben llunyà, de Finlàndia, però que m'ha fet pensar que qui sap si s'assemblava a aquell pa eixut i vast amb el que s'alimentaven a la postguerra.
Molta sort per 'Pa negre'!
Esperem que hi hagi sort que la pel·lícula s'ho mereix.
ResponEliminaAquest pa devia tenir un gust molt curiòs amb aquesta barreja d'ingredients.
Una abraçada
Sí que s'ho mereix... gràcies per la visita i petonets!
ResponEliminaAquesta teva proposta amb sembla GENIAL!!!!!!!!!!!!!!!Mols petons
ResponEliminaEsperem que la pel.licula rebi el reconeixamente que es mereix
ResponEliminaAixò!
ResponEliminaI per nosaltres una bona proposta culinària
me gusto mucho la pelicula a ver si hay suerte.
ResponEliminaBuen pa negre has hecho y viajero has tenido al pan
bon cap de setmana
peto
Bona pel.lícula i entrepà original, qui es la noia de l'esquerra que surt a la foto?
ResponEliminaSóc jo, Lluís! Jo mateixa...!
ResponElimina