dissabte, 14 de gener de 2012

Quesada (a la meva manera)

Aquesta recepta la vaig veure un dia publicada fa temps en un dels blocs que segueixo (però ja em perdonarà l'autor/autora, ara no recordo qui era...). I ara que l'he fet, ja la puc explicar una mica millor. Respecte la recepta que vaig veure, hi he afegit panses, i val a dir que hi han quedat molt bones i sucoses!

Ingredients:
2 tasses des sucre
1 tassa de farina
2 ous
1 tarrina petita de formatge cremós
2 c. de mantega
1 grapat de panses

Primer, bateu els ous i, a continuació, incorporeu el formatge i el sucre.

Després, incorporeu la farina i les panses i ho torneu a batre.

Finalment, ho poseu al forn durant 20 minuts a 180 ºC. I ja ho tindreu llest! Ho heu de deixar reposar per a consumir-ho a temperatura ambient, que jo, amb la impaciència, una mica més i em cremo la llengua!


4 comentaris:

  1. segur, ha d'estar boniiiiiiiiiiiissima!!!

    ResponElimina
  2. pues muy buena tiene que estar Marina,con lo que lleva,
    peto

    ResponElimina
  3. Amb els ingredients que porta deuria d’estar boníssima, amb el teu permís queda anotada la recepta
    Petons

    ResponElimina
  4. El pastís de formatge es boníssim, suau i tendre.
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...