'Nadal en dimecres, sembra els marges i les freixes'
Aquest refrany ens va molt bé perquè aquest any sí, Nadal cau en dimecres. El que avui us proposo, però, no és un recull de dites populars sinó un estil d'aperitius que ens poden anar molt bé per fer lluïr la taula aquestes festes d'una manera ben variada. No estan pas renyits alguns plats tradicionals amb altres més curiosos com els que us enllaço, per si us poden fer servei.
M'encanta aquesta cuina! Petonets.
ResponEliminaOle!!!! Quin repertori tan genial!!!! M'encanten els plats per picar i aquest orientals tenen una pinta cadascun....deliciosa!!!
ResponEliminajuer, quin assortiment...i quina gana....tot delicies orientals...que m'encanten !!!!
ResponEliminabona feina Marina!
La part d'un àpat que més m'agrada és l'aperitiu, així és que totes aquestes idees són molt benvingudes
ResponEliminaGracies
Conxita
Nena quin recopilatori més bo!!! M'encanta!!! Una pinta deliciosa!! Ptons
ResponEliminaQue rico!! me gusta tanta variedad!!
ResponEliminaPeto!
Em quedo amb les crestes de pollastre i els pastissets de pèsols per començar...! Bé, i la resta per continuar...Això és una selecció oriental de luxe! Petons!
ResponEliminaT'ha quedat super bé i te de ser boníssim... una presentació fantàstica.
ResponEliminaUauu súper repertori! molts originals i elaborats, ets una artista!
ResponEliminaUns bons suggeriments Marina ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Moltes gràcies per compartir aquestes meravelles!!!!! M'ha agradat molt la dita.....i, de fet, no l'havia sentit mai.
ResponEliminaPetons, Marina!
Olga
M'encanta que facis reculls d'idees per festes!
ResponEliminaOstres, Marina, quina varietat d'aperitius, és sensacional. A casa ens agrada molt la cuina oriental, som fans del sushi i del sashimi. No et dic que per Nadal (ma mare no pot sofrir el peix cru) però per al sopar de Cap d'Any potser em copio algun d'aquests plats. Petons.
ResponEliminaUf! Em deixava el recull "xinito del alma"...però quantes receptes tens ja al blog?
ResponElimina