dilluns, 17 de març de 2014

Conill arrebossat acompanyat amb salsa de xocolata i arròs de tres colors


A casa, ens agrada molt, el conill. L'altre dia vaig anar al mercat i em vaig topar de morros amb unes espatlles que feien molt bona pinta. No me'n vaig poder estar i les vaig comprar totes quatre, sense saber encara com les couria. No vaig trigar gaire a tenir-ho clar, les faria arrebossades i les acompanyaria amb una salsa que incorpora la xocolata, recordant que el conill amb xocolata ens agrada molt i que, segurament com acompanyament, aquesta salsa seria perfecte. Per acompanyar el conill, vaig fer ús de l'arròs de tres colors que tenia al rebost. Tot plegat, va quedar ben bo! 

Ingredients per l'arrebossat:
4 espatlles de conill
1 ou, farina i pa ratllat
orenga
sal

Ingredients per la salsa:
Tomàquets
xocolata negra
avellanes i ametlles
sal

Acompanyament:
arròs de tres colors


Preparem el conill. Primer, el salpebrem. Després, el passem primer per farina, després per ou i, finalment, per pa ratllat, on hi haurem incorporat unes fulles d'orenga seca. 



A continuació, preparem la salsa. Fem una picada amb els fruits secs i la xocolata.


Ratllem el tomàquet i el posem a sofregir en una paella, amb una mica d'oli, un pessic de sucre i un altre de sal. Quan el tomàquet ja ha perdut l'aigua i comença a espessir, hi afegim la picada, remenem 2 minuts més, rectifiquem de sal i apaguem el foc. 


Ara, bullim l'arròs amb aigua i una cullerada de sal. Quan el tenim cuit, agafem un bol petit i l'omplim. Premsem l'arròs i tombem el bol sobre un plat, perquè ens agafi la forma de flam. 


Ara, ja podem enrossir el conill a la cassola, amb un raig d'oli. El deixem coure per un costat, donem la volta a les cuixes, i que es coguin per l'altre.



Muntem el plat, amb les cuixes, la salsa i l'arròs. I llestos! Fàcil, oi?











22 comentaris:

  1. Si ya rebozado está bueno, no me imagino como debe estar con esa salsa de chocolate.
    Que tengas una feliz semana.
    Petons
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. El conill ens agrada molt i l’he fet el conill de moltes maneres, però arrebossat nomes les costelletes, aquest teu acompanyat amb la salsa de xocolata boníssim, no tardaré a provar-lo.
    Petons

    ResponElimina
  3. mira que senzill i que bo! molt bona idea!

    ResponElimina
  4. una propuesta muy apetecible y ademas bien combinada asi,es un plato unico fantastico
    peto

    ResponElimina
  5. Però quina gana m'has fet venir Marina! A casa també ens agrada molt el conill, i arrebossat el fem molt de tant en tant, perquè el que fem és preparar només les costelletes, i com és una feinada, molts cops no ve de gust, però són una delícia!
    Aquestes espatlletes estan demanant ser devorades, i sobretot acompanyades de la salsa de xocolata!

    Petons!

    ResponElimina
  6. M'enduc sobretot la recepta de la salsa, que amb la xocolata la trobo molt original.
    Recordo una recepta de la Mireia Carbó de conill amb xocolata blanca, je je je... :)

    ResponElimina
  7. Sembla delciós. I com un plat tan senzill com és el conill amb arròs acaba convertint-se en un dinar per nota! MMM, la picadeta...
    Marta

    ResponElimina
  8. El conill, bonissim i l'arros, ummmm,.

    ResponElimina
  9. El conejo nunca lo he rebozado pero tiene buena pinta. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  10. Avui m'ha tocat conill, però al forn i poc més... aquestes espatlletes arrebossades i amb la salseta prometen més! petó

    ResponElimina
  11. Un plat ben complet i deliciós! M'encanta això que al teu rebost hi hagi ingredients tan exòtics com l'arròs de tres colors! Petons!

    ResponElimina
  12. M'agrada tot el d'aquest plat: el conill amb aquest arrebossat, la salsa li va genial I l'arròsel converteix en un plat complet. Molt bona proposta. Petons.

    ResponElimina
  13. Jo Marina, que pinta tiene este plato, a mí me gusta mucho el conejo y la salsa de chocolate le va muy bien. Bss.

    ResponElimina
  14. Què bo aquest contrast de la carn amb el punt de xocolata! només l'he provat un cop però em va encantar, apuntat queda! un petó!

    ResponElimina
  15. Quina recepta tant genial! Jo no he provat mai el conill amb xocolata però fa temps que el tinc pendent.... PEtons

    ResponElimina
  16. Sembla un plat pensat per a mi!!!!! M'agrada mooooolt!!! Si el pogués tastar.......mmmmmm.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  17. Quina recepta mes bona, et felicito.
    Un peto

    ResponElimina
  18. Molt bona pinta, a veure si m'animo i ho provo, ha d'estar boníssim!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  19. EL conill i la xocolata s'atrauen com els pols oposats... :D

    ResponElimina
  20. Marina, et torno a escriure per dir-te que ahir vaig anar a França i, buscant productes originals, vaig trobar arròs tres colors i vaig recordar el teu conill...Per cert, ja en tinc al meu rebost! Petons!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...