divendres, 11 d’abril del 2014

Tercer programa Quina Fogons! - Caviar de vi

Avui ens apropem una mica a la cuina creativa perquè us proposem una esferificació de vi. El que nosaltres hem anomenat Caviar de Vi. També aprofitem per a presentar-vos una recepta d'aprofitament, ja que aquest caviar el col·locarem sobre un rostit d'ahir. 

10 comentaris:

  1. Así si! Nada mejor que verlo para saber cómo se hacen!

    ResponElimina
  2. Esteu molt guapes! Felicitats pel programa, és fantàstic!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Felicidades por el programa tiene todos los ingredientes para ser exito asegurado! bicos

    ResponElimina
  4. Que bo, jeje. Trobo que és una recepta molt senzilla en comparació amb les esferificacions que proposa Ferran Adrià, però segons sembla efectiva. Petons !!

    ResponElimina
  5. Ja us he vist...qué bo aquest fals, fals caviar de vi...i quina tapa d'aprofitament més resultona! Petons!

    ResponElimina
  6. Felicitats perl programa, tot perfecta

    ResponElimina
  7. Haurem de provar aquest fals caviar! Un programa molt simpàtic!!! bona setmana!

    ResponElimina
  8. Qué ganas me han entrado de comenzar a "jugar" con la esferificación ...
    ¡Sóis geniales!

    B7sss

    ResponElimina
  9. Felicidades por el programa guapetona!! Que tiemble Arguiñano jejejejeje.

    Besinessss

    ResponElimina
  10. me encanta verte! eres toda una artista! bicos

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...