dimarts, 27 de desembre del 2016

Cucurutxos de brandada de bacallà

Avui us porto una idea que pot molt ben servir d'aperitiu per cap d'any. Es tracten d'uns cucurutxus, paperines... digueu-n'hi com vulgueu, farcides de brandada de bacallà i rematades amb altres ingredients. Tot seguit us els explico.

Ingredients:
Cornets de colors (aquests són de la Sirena, però em consta que també n'hi ha al Lidl i, probablement, a d'altres supermercats, només cal que us informeu)
Brandada de bacallà (explicada aquí
Caviar de wasabi (pels cornets verds)
Caviar de lumpo (pels cornets negres)
melmelada de pebrot vermell (pels cornets vermells)
sèsam (pels cornets color galeta)

Preparem la brandada tal i com teniu explicat a l'enllaç anterior. Principalment, bacallà dessalat, oli, patata bullida, una mica de llet i alls confitats i tot batut.  Ho introduïm en una mànega pastissera i ho deixem reposar 2 hores a la nevera.



I ara, ens toca farcir els cornets amb la brandada. Els omplim bé, i els rematem amb una quenelle del caviar que correspongui amb el color, la melmelada i el sèsam. I... voilà! Ja ho tenim! Fàcil, oi?







5 comentaris:

  1. Qué bo! Vam tenir la mateixa idea, a casa també els vaig preparar, però amb un coulis de primentó. Lo resultat, fantàstic! I a qui més va agradar a la menuda de casa.
    Bones festes!

    ResponElimina
  2. Un aperitiu súper vistós que segur que no deixa ningú indiferent, per la presentació i el sabor, la brandada m'encanta!! Feliç final d'any i millor 2017!!

    ResponElimina
  3. M'encanta aquests cucurutxos, quina presentació tan maca.
    Et desitjo que l’any nou 2017, us sigui pròsper i ple de felicitat. Petons i Bon Any Nou 2017

    ResponElimina
  4. Els caviar de diferents sabors on el puc trobar?

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...