Avui és 15 de novembre i m'afegeixo per primer cop a la proposta de Xocolata desfeta i Els fogons de la Bordeta (La recepta del 15). Aquesta vegada, aprofito una sobrassada que els veïns m'havien regalat de quan van ser a Mallorca ara fa poc (com ja deia al post del bacallà amb sobrassada) i he aprofitat un cheddar i un emental que tenia a la nevera per a fer uns pans de formatge.
Ingedients:
1 kg de farina de força
50 g de llevat de forner
50 g de sobrassada
50 g de formatge ratllat (cheddar i emental)
1 pessic de sal
3 gots d'aigua
1 grapat de pipes de girasol
1 pessic d'orenga
Aquí us deixo unes fotografies de l'elaboració:
Masses acabades de fer
Al cap d'una hora...
A punt per enfornar...
El resultat final...
Que bons, per favor... Quina temptació!
ResponEliminaTenen una pinta boníssima, els tocs de formatge i sobrassada segur que li acaben de donar la gràcia!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Ohhh1 quin goig fa aquesta panera!! a casa el de sobrassada segur que no durava..., bé, el de formatge tampoc!!
ResponEliminaQuina combinació! Visca la sobrassada!
ResponEliminaAmb aquests pans a la taula crec que jo ja no menjaria res més! :-D
dos panes originales y muy aromaticos sobre todo el de sobrasada.Este me falta de probar
ResponEliminabuena aportación,tomo nota
peto
M'encanten tots dos, no se quin tastaria primer. Han de ser deliciosos.
ResponEliminaPetons
ostres, també fas pa! i quina pinta que tenen! agradant-me com m'agrada el pa, el formatge i la sobrassada, creus que m'agradarien? :-))
ResponEliminaQue bons tener d'estar.. i l'oloreta que ens deixa a casa, ohhhhh!!!!
ResponEliminaPetons
Quina bona cara que tenen!
ResponEliminaHe vist el pa de sobrassada i he recordat el pa de Sant Jordi que vam tastar un dia a la feina. Boníssimmmmmmmmmmm!. Vaig fer post i tot! http://cuinescuina.blogspot.com/2010/04/pa-de-sant-jordi.html
ResponEliminaMarina te han quedado estupendos!
ResponEliminaUn besito
Gràcies a tots/es! Gracias a todos/as!
ResponEliminaAiiii! M'has fet ganes de tornar a recuperar el tema pans i masses, ja fa dies que no en faig... Bé, tampoc tants, però és que m'agrada tant fer pans a casa... Et felicito, fan molt bona pinta!
ResponEliminaSí! A mi també m'encanta, noies. Les possibilitats són gairebé infinites i el pa deixa una oloreta tan bona a casa que no cal ambientador! Petonets
ResponEliminaQuin pa més gustos i vistós, deu fer una oloreta ben temptadora...Gaudeix-lo. Petons,
ResponEliminaDos pans amb dos ingredients que m´encanten...T´han quedat fantàstic! I ja sento l´oloreta...mmmmmmmm!!!
ResponEliminaGràcies Joaquima i Cristina! Petonets!
ResponEliminaQue bons! En podrem tastar algun dia???
ResponEliminaAquests pans anirien de conya pel curs que vaig fer ahir http://mssclaire.blogspot.com/2011/11/nous-cursos.html
Una abraçada enorme!
I tant! Demà te'n porto, perquè alguns els vaig congelar. No seran cruixents igual però... el gust segur que es manté! Petonets!
ResponElimina