dimarts, 15 de novembre de 2011

Pa de sobrassada i pa de formatge

Avui és 15 de novembre i m'afegeixo per primer cop a la proposta de Xocolata desfeta i Els fogons de la Bordeta (La recepta del 15). Aquesta vegada, aprofito una sobrassada que els veïns m'havien regalat de quan van ser a Mallorca ara fa poc (com ja deia al post del bacallà amb sobrassada) i he aprofitat un cheddar i un emental que tenia a la nevera per a fer uns pans de formatge.


Ingedients:
1 kg de farina de força
50 g de llevat de forner
50 g de sobrassada
50 g de formatge ratllat (cheddar i emental)
1 pessic de sal
3 gots d'aigua
1 grapat de pipes de girasol
1 pessic d'orenga

Aquí us deixo unes fotografies de l'elaboració:

Masses acabades de fer
Al cap d'una hora...
A punt per enfornar...
El resultat final...

19 comentaris:

  1. Tenen una pinta boníssima, els tocs de formatge i sobrassada segur que li acaben de donar la gràcia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ohhh1 quin goig fa aquesta panera!! a casa el de sobrassada segur que no durava..., bé, el de formatge tampoc!!

    ResponElimina
  3. Quina combinació! Visca la sobrassada!
    Amb aquests pans a la taula crec que jo ja no menjaria res més! :-D

    ResponElimina
  4. dos panes originales y muy aromaticos sobre todo el de sobrasada.Este me falta de probar
    buena aportación,tomo nota
    peto

    ResponElimina
  5. M'encanten tots dos, no se quin tastaria primer. Han de ser deliciosos.
    Petons

    ResponElimina
  6. ostres, també fas pa! i quina pinta que tenen! agradant-me com m'agrada el pa, el formatge i la sobrassada, creus que m'agradarien? :-))

    ResponElimina
  7. Que bons tener d'estar.. i l'oloreta que ens deixa a casa, ohhhhh!!!!

    Petons

    ResponElimina
  8. He vist el pa de sobrassada i he recordat el pa de Sant Jordi que vam tastar un dia a la feina. Boníssimmmmmmmmmmm!. Vaig fer post i tot! http://cuinescuina.blogspot.com/2010/04/pa-de-sant-jordi.html

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots/es! Gracias a todos/as!

    ResponElimina
  10. Aiiii! M'has fet ganes de tornar a recuperar el tema pans i masses, ja fa dies que no en faig... Bé, tampoc tants, però és que m'agrada tant fer pans a casa... Et felicito, fan molt bona pinta!

    ResponElimina
  11. Sí! A mi també m'encanta, noies. Les possibilitats són gairebé infinites i el pa deixa una oloreta tan bona a casa que no cal ambientador! Petonets

    ResponElimina
  12. Quin pa més gustos i vistós, deu fer una oloreta ben temptadora...Gaudeix-lo. Petons,

    ResponElimina
  13. Dos pans amb dos ingredients que m´encanten...T´han quedat fantàstic! I ja sento l´oloreta...mmmmmmmm!!!

    ResponElimina
  14. Gràcies Joaquima i Cristina! Petonets!

    ResponElimina
  15. Que bons! En podrem tastar algun dia???
    Aquests pans anirien de conya pel curs que vaig fer ahir http://mssclaire.blogspot.com/2011/11/nous-cursos.html

    Una abraçada enorme!

    ResponElimina
  16. I tant! Demà te'n porto, perquè alguns els vaig congelar. No seran cruixents igual però... el gust segur que es manté! Petonets!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...