divendres, 28 de setembre de 2012

Bunyols de pera caramelitzada



A les dues anteriors publicacions d'aquest bloc ja teníem un primer (macarrons amb salsa roquefort i nous) i un segon (pollastre amb prunes i pinyons).  Però ens faltaven les postres, no?? Doncs ja les tenim aquí! Us proposo uns deliciosos bunyols de pera elaborats amb productes de LA TAVELLA, una meravella (perdoneu el rodolí fàcil... he he). Aquestes postres són una mica entretingudes de preparar, però us ben asseguro que el resultat no us decebrà. Les podeu menjar fredes o calentes, i acompanyades amb xocolata o soles. Al vostre gust!

Ingredients per a les peres:
3 peres conference ecològiques de La Tavella
20 g de mantega
2 c. de mel
el suc d'una llimona

Ingredients per a l'arrebossat:
3 ous ecològics de La Tavella
250 ml de llet
200 g de farina
50 g de sucre
1 polsim de sal


Pelem i tallem a tires les peres. Les posem en una paella amb la mantega. Després, incorporem la mel i el suc de la llimona i ho comencem a coure perquè la pera es caramelitzi.



Un cop les peres estiguin daurades, les reservem.


A continuació, preparem la massa per a l'arrebossat.


Continuem punxant els talls de pera, un a un, els suquem i els introduïm en una olla amb oli bullint. Quan siguin rosses, les escumem i les col·loquem damunt d'un paper absorvent. En podem fer 5 - 6 cada bullida amb oli, però no pas més, perquè heu de tenir en compte que s'enrosseixen molt depressa i cal estar alerta que no es cremin.


Les reguem amb una mica de xarop de xocolata, si volem, que hi lliga molt bé amb les peres...


I a gaudir!


65 comentaris:

  1. Uau!!! quins bunyols més bons!! molt bona recepta Marina, han de ser deliciosos, i més, amb productes ecològics! A veure s :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! SEmbla que no però sobretot els ous, tenen un gust ben diferent si són ecològics! Petons

      Elimina
  2. No habrá saltado mi pera a tu blog? Va vestida de color vino de toro y es sospechosa de asesinato. Tal vez se ha camuflado entre uno de tus buñuelos. Ve con cuidado...
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. ha ha ha... ! Ja us havia visitat! M'ha agradat que vinguessiu a veure'm també!

      Elimina
  3. Marina, quin postre!! Lo probaré mi madre tiene peras confitadas de su árbol y a veces no sabe qué hacer, así que le comentaré y ya te diré

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho, Conchi! Ja veuràs com no et deceben... mua!

      Elimina
  4. En Jordi fa unes peres en almívar de vainilla delicioses, amb aquest arrebossat quedaran uns bunyols fantàstics. Gràcies per la idea!!!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! Aromatitzades amb vainilla encara més bones i tot! Petons

      Elimina
  5. tremendas estas peras caramelizadas,puro vicio¡¡
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Miquel! Igual, que passis un bon sant encara que sigui amb pluja! Petons

      Elimina
  6. Respostes
    1. Sí, perquè no calen coberts per menjar aquestes peres! haha. Petonets!

      Elimina
  7. nyaaam!! quin arrebossadet més booO!!! les haurem de tastar!! ;-) petonets

    ResponElimina
  8. Que pintaza!!
    ara em menjaria un parell :D :D
    Que bo!
    Un petonet

    ResponElimina
  9. Uauuu!!! Se´m fa la boca aigua...Quina dolçor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt dolces i aromàtiques, sí! Prova-ho, Cris!

      Elimina
  10. uaaaaaau, un menù complert y boniiiissim.

    ResponElimina
  11. Respostes
    1. Gràcies Dolors! Que vagi molt bé la fira de Lleida!!!

      Elimina
  12. Quins bunyols més bons, trobar dins la pera carmelitzada ha de ser una bona sorpresa.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Madre mia Marina que ricos¡¡¡¡, nunca los he probado pero se ven divinos¡¡¡, besos

    ResponElimina
  14. Només llegir el títol de la recepta ja se m'ha fet la boca aigua!! Són ideals!!

    ResponElimina
  15. OOOHHHH!!! amb aquestes postres m'has captivat!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Me gusta tu receta y pronto la pondre en practica.
    Acabo de hacerme seguidora de tu blog ,me gusta mucho.
    Saludos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Ara ja ens anirem seguint, doncs!

      Elimina
  17. Ostres Marina quins bunyols tan bons ............m'encanta la pera .......i així ben dauradeta ha de ser bonissima. Amb el teu permís segur que la faig
    petons

    ResponElimina
  18. Marina,
    Aquests bunyols amb aquest arrebossat deuen ser allò de començar i no acabar!
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bons, sí! I duren ben bé dos dies a la nevera! Comprovat! Petonets

      Elimina
  19. Caram Marina, aquestes postres son espectaculars!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  20. Molt bona recepta, Marina !!!!...jo els faig amb plàtan de vegades, però amb pera han d'estar de muerte !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! De muerte però sense patir... ressuscites a l'instant! ;-))) Petonet

      Elimina
  21. Una idea fantàstica per menjar fruita I que bons han de ser calentons....

    ResponElimina
  22. Mara de dèu !!!!! aixo es "bocado di cardinale"....quina cosa mès bona !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  23. M'encanten els postres amb pera! Amb les de la Tavella hem fet iogurt de pera i ahir un crumble de pres amb vainilla deliciós! ;) Aquests bunyols me'ls apunto!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carai, quines més bones que heu fet també! Sou uns artistes.

      Elimina
  24. Esto tienen que estar re-rico MArina,me gustan y mucho.

    Buena semana ;))

    ResponElimina
  25. Respostes
    1. Gràcies a vosaltres! En vam gaudir de veritat!

      Elimina
  26. tremendo Marina qué postre más rico, ummmm, bsts

    ResponElimina
  27. Trobo que la pera és una fruita una mica desaprofitada en rebosteria... Aquests bunyols són un tribut fantàstic a aquesta fruita una mica oblidada!!! Marina, això sí que és una recepta creativa!!! Una abraçada

    ResponElimina
  28. Madre mia que cosa mas rica! Ya con la pera caramelizada me vuelvo loco... Pero encima con ese rebozado... Mmmmm... Para chuparse los dedos!

    ResponElimina
  29. Ara me vindria a mi molt de gust menjar-me´n un d´aquestos bunyols.

    ResponElimina
  30. Uff.. Marina que bo que ha de ser aixó1

    ResponElimina
  31. fantastica la recepta , la teng que provar de fer . bonisimes les peras amb el que sigui . basades menorquines

    ResponElimina
  32. que ricos Marina, vine corriendo a verlo y me ha encantado. bsotes!!!

    ResponElimina
  33. Bé, avui m'he posat tebi de bunyols, jajjajajaja. Molt bons tots. Petons!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...