divendres, 27 de juliol del 2018

Pastís peix


Avui us parlo d'un pastís que, a casa, vam veure al calendari de Les Tres Bessones del mes de juliol. Amb l'Arlet volíem celebrar com cal la tornada del seu germà Aleix. I com que avui vindrà a sopar a casa, amb la seva germana Lara i l'àvia Dolors, hem aprofitat l'ocasió per fer-lo-1


 En aquesta recepta no hi hem trobat la recepta del pa de pessic, per això l'hem fet a la nostra manera. Hem fet un pastís de iogurt, a l'estil d'1 iogurt, 3 mesures de iogurt de farina, 1/2 mesura de iogurt d'oli d'oliva, 1 de sucre, 3 ous, 1 sobre de llevat impulsor, llimona ratllada i tarongina.  Ho preprarem barrejant tots els ingredients. Així:


El coem al forn durant mitja hora a 180ºC. I un cop cuit, el deixem refredar. I el partim per la meitat, de través.

 
Ja l'hem partit. Ara, el farcim amb melmelada de gerds. Hi podeu posar la melmelada que més us agradi. Un cop farcit, tallem una porció en forma de triangle. Així com veieu a la foto. 
A banda, desfem xocolata fondant amb una mica de mantega. I untem el pastís, per fora, tant la banda de l'esfera com el petit triangle. I a continuació, el comencem a decorar amb lacasitos de colors.


Seguim decorant...





Fins que ens quedi súper xulo!


El deixarem reposar unes horetes a la nevera perquè la xocolata prengui. I ens el mengem! Compte, que aquest peix no sap nedar, no el tireu a l'aigua! he he he.





1 comentari:

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...