A través del vidre, al costat del port... el restaurant S'Ancora.
S'Ancora és un dels restaurants de Fornells que ofereix un dels típics plats de Menorca: la caldereta de llagosta. Vam tenir ocasió de tastar-la fa poc i, sincerament, l'espectacle no va decebre'm. Si bé la caldereta té la fama afegida de ser caríssima, també és cert que un cop comences a xafardejar les cartes dels restaurants també tens la possibilitat d'incloure la caldereta dins un menú, i això en millora molt el preu. Potser només la caldereta t'acaba suposant uns 60 € de mitjana, però si la fas en menú, com vam fer, te'n costa 45 € de mitjana. I tot i que segurament la cassola sigui més petita, també tens la possiblilitat de gaudir dels entrats, postres i begudes. Així ho vam fer nosaltres, començant pels primers:
PRIMERS
Gambes a la planxa
Navalles a la planxa
LA CALDERETA
Em va sorprendre l'arsenal que s'arriba a fer servir per a la caldereta. Aquí una mostra:
La vaixella, cullerots, culleres i pitet!
Estris per esclafar, buidar i menjar-nos la llagosta
La caldereta de llagosta! (també n'hi ha de llamàntol o marisc, que deuen ser prou bones, però nosaltres vam fer aquesta)
EL BEURE
LES POSTRES
Per acabar l'àpat...
Profiteroles
Pastís de formatge amb melmelada de maduixes
Déu n'hi do!!
ResponEliminaJo vaig provar-la ara fará uns 6 anys, a Ciutadella (Cala Fornells em va sembla inaccessible, a més de barrar-me l'accés a algun restaurant per anar de 'guiri'). La caldereta és espectacular (visualment i gustativament).
Hi tornaré!!
Totalment d'acord, la caldereta és bona i amb un gust potent. Petonet!
EliminaSense paraules! Ara entén el per què de la ruta amb bici ;-D
ResponEliminaje je... mua!
EliminaApa, et vas possar les botes. Ho pitjor es fer servir bé els estris per trencar la closca, no m'extranya que us possin pitet.
ResponEliminaLes navalles m'encanten i de postres per fer-lo més lleuger em quedo amb pastís de formatge. Tot molt bo.
Petons.
Petons i bona setmana, Ana!
EliminaQué lujazo!!!!!
ResponEliminaSí, llàstima que no es pugui repetir! he he. petons
EliminaQuin luxe la caldereta... i de postres un pastís d'aquells que m'agraden...
ResponEliminaGracies per venir a veurem.
Petons.
Gràcies Jordi! Encantada de venir.
Eliminaque fantastica caldereta de langosta menorquina,una comida rica,rica del principio al final.
ResponEliminapeto
Gràcies Miquel! Un petó
Eliminaquina gana m'ha entrat Marina! això no ens ho pots fer. petonets!!!
ResponEliminaja ja ja! Gràcies per la visita, Judith!
EliminaUmmm, aquestes fotos tan bones m'ho menjaria tot encara que sigui mitja tarda.
ResponEliminaDoncs ho tindràs més fàcil que jo, margalida... he he. Petonet!
EliminaMadre mia!! se me cae la baba, jejeje
ResponEliminaBss
Vam repetir plat, és clar! Petons
EliminaAaarrfff... el que donaria jo per un àpat així, i a Menorca!! Compto els dies per vacances amb tantes ganes!! Tic, tac!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ai sí... les vacancetes!! ja! petons
EliminaMenorca em té el cor robat!!! I aquesta caldereta, s'ho val!!!
ResponEliminaPtnts
Era molt bona, Marta! Jo repetiria però... és clar, no es pot tenir tot! he he.
Eliminammmmm! com us cuideu!!! quina enveja! jo també vull un dinar així!!!
ResponElimina