Avui us proposo un altre joc. Un trampantojo que us pot convertir una llonganissa o morcilla en unes postres dolces de xocolata. Que no us ho creieu? Doncs aquí mateix en teniu una prova visual, perquè el que veieu a la imatge és, ni més ni menys, que això que us dic. I si voleu preparar-ho i sorprendre els convidats, el que heu de fer és seguir aquesta recepta.
Ingredients:
2 rajoles xocolata fondant negra
100 g d’arròs inflat
100 g de mantega
150 g
nata per cuinar
100 g de sucre llustre
En un bol, posem la mantega amb la xocolata i
ho fonem al microones o al bany maria. En un cassó, escalfem una mica la nata
líquida. Mentrestant, preparem l’arròs inflat.
A continuació, barregem tots els ingredients i
els introduïm en una bossa transparent d’autotancament. Compactem bé la bossa
fins al final o ho envasem al buit i ho posem a la nevera durant 24 h.
Al dia següent, quan ho traiem de la nevera,
ho enfarinem amb sucre llustre. I ho tallem a rodanxes per menjar! Si voleu enganyar els comensals, acompanyeu la llonganissa amb un xoriç i un formatge blau i... no fallareu! ;-)
Doncs dóna el "pego"! la llàstima és que ara no li va bé amb el pa amb tomaca que havíem preparat! jeje! Marta
ResponEliminaEi, a més el xocolata del trampantojo lliga perfectament amb el salat dels embotits... Hi posem una mica de pa amb tomàquet?
ResponEliminaSi els xurro-patata em van encantar...aquesta llonganissa no et pots ni imaginar! Es mereix una ovació!!! Petonarros!
ResponEliminaTe ha quedado fantástica, enhorabuena.
ResponEliminaBesos