dimecres, 5 d’octubre del 2011

Amanida amb foie


Avui la cosa va de foie. Ahir un company blocaire em va fer recordar aquell dia, quan vam anar a dinar a la Malcontenta, que (malgrat el que pugui semblar amb aquest nom) és un restaurant preciós que hi ha molt a prop de Palamós (Baix Empordà), de camí a la platja de Castell, on s'hi arriba per una carretera secundària.
La Malcontenta és un restaurant situat enmig de bosc i camps, una masia restaurada amb molt de gust i plena de grans finestrals. A l'exterior, disposa d'un hort propi on sempre hi ha unes hortalisses que fan goig. D'aquí en treuen la part vegetal dels seus àpats.
Un dels plats que vam demanar va ser aquesta amanida de foie a la planxa que us presento. Potser no és del tot una tapa, tal i com ens ocuparia en aquest blog, però la versió que veieu a la fotografia pot donar-nos idees per a fer una versió reduïda del plat.

Ingredients:
Barreja d'enciams
foie
tomàquet
melmelada de tomàquet per a la vinagreta
ametlla trossejada
panses
carxofa confitada (sense vinagre)
flor de sal

9 comentaris:

  1. Avui sí que no compro... no m'agrada gens el foie :(
    Però la mateixa amanida amb uns encenalls de pernil del bo, mmm.... :)

    ResponElimina
  2. he he... no ens pot agradar tot! Jo també tenia certa reticència, fa uns anys, amb el foie, fins que un molt bon xef me'l va cuinar de tal manera que, des d'aleshores, el menjo amb delit. Això sí, molt de tant en tant... Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Doncs a mi tot plegat m'ha recordat a una amanida de mongeta tendra acabada de collir i foie que vaig menjar fa quasi un any i on la mongeta tendra estava més bona que el foie. I això que el foie estava ben bó! Va ser al.lucinant :)

    ResponElimina
  4. Bé, doncs sí que ha d'estar esplèndida, aquesta amanida amb mongetes! Però m'imagino que les faries fredes, no?

    ResponElimina
  5. M' agrada com a primer plat.
    ha d'estar boníssima.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Sí que ho era, dolça, i molt. Fins aviat! Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Escolta, Marina, això fa molt bona pinta! Totes les receptes m'estan fent venir una gana... Estava pensant que potser voldries enviar la recepta d'aquesta amanida al programa aquesta setmana ;)

    ResponElimina
  8. Dona... jo ja l'enviaria ja... però potser queda lleig, no? Perquè sóc com de la casa... ;-)

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...