Arribo una mica tard però arribo. No hi podia faltar. De fet, va ser divendres quan es va acabar el repte de l'Enfogona't amb bufanda que organitzem conjuntament el programa Quins fogons i Tapa't de tapes, però allò que diuen... més val tard que mai!!! Tenim bones i força receptes, aquest mes!!! Gràcies a tots i totes! I avui us n'arriba una última. D'altra banda, us publicarem ben aviat els vostres enllaços a les receptes participants i donarem a conèixer el o la guanyadora. Ja sabeu que el premi és una entrevista en directe a Ràdio Castellar! Aquest divendres, per cert, tenim a la Roser de Trifàssic de Baileys, que va guanyar l'Enfogona't del mes d'octubre.
Avui us proposo un filet de porc cuit al forn, embolicat amb una bufanda de pasta de full, i farcit de melmelada de móres casolana, nous i formatge rul·lo de cabra. Som-hi!
Ingredients:
Un filet de llom per farcir
1/2 rul·lo de cabra
4 c. de melmelada de móres (explicada aquí) o similar
1 làmina de pasta de full
1 ou
Sal
Comencem la recepta obrint el filet pel mig, i aixafant-lo amb l'ajut de l'estri de fusta.
A continuació, l'untem amb melmelada de móres.
Seguim, col·locant el formatge rul·lo trinxat al centre, amb les nous també trossejades.
Posem el filet sobre la pasta de full, el salem i l'enrotllem. És a dir, li posem LA BUFANDA!
Pintem la pasta de full amb ou batut.
I posem el llom al forn durant 35-40 minuts, a 180 ºC. Fins que la pasta de full quedi ben daurada.
Deixem que es refredi un xic i el tallem de través. Si volem, arrodonim el plat amb una mica més de melmelada de móres. (El plat es va acabar de nit, per això les fotos ja no són tan lluminoses...)
ualaaa que xulu!! aquest si que està ben abrigat, i bo que ha de ser amb la mermelada i el formatge! un possible apat per les festes genial! petonets i fins aviat! ;-)
ResponEliminaGràcies guapa!! Em va agradar parlar amb tu!!!
Eliminasensacional y bien bueno este filete con todo lo que lleva.
ResponEliminabona setmana
peto
Que delicia!!! Un plato festivo que queda bien, una extraordinaria mezcla de sabores y una presentación perfecta.
ResponEliminaPetons.
Gràcies Sílvia!
Eliminaque rica queda la carne en hojaldre con ese relleno un plato de lujo! bicos
ResponEliminaPruébalo, és molt bo!
EliminaMare meva quina delicia. M'ho menjaria ara mateix... ammmf! Nyam. En fi, em conformaré en aprendre fil per randa les instruccions de la seva elaboració. Què bé!!!! :) Petonets ben cuinats.
ResponEliminaGràcies Joel!!
EliminaMmm... amb el formatge, les nous, la melmelada i la pasta de full ha de quedar boníssim! Una recepta a tenir en compte de cara Nadal ;)
ResponEliminaAl final no seré a temps de participar, i això que tinc una tatin de pera calentona pendent de publicar que hauria sigut ideal. No tinc temps! Però em sembla que participaré igualment, encara que tard ;)
Per als qui ens agrada el contrast dolç - salat és molt bo!! Participa, Gemma! Hi ets benvinguda igualment!! Petons
EliminaNenaaaa!!! jo també vull la teva versió!!! el que has posat m´encanta!!! trobo que és una recepta ideal per festes!!! m´encata!!! Petonets
ResponEliminaHa ha ha! Gràcies, guapa!
EliminaUuau!! Em quedo sorpresa d'aquesta recepta... la tinc que provar te que estar bonissima! Una proposta genial! gràcies i petonets
ResponEliminaGràcies, prova-ho!!
EliminaOstres, quina recepta mes xula....molt ben acabada!
ResponEliminaGràcies, Sònia!
EliminaQue bo, Marina!!! M'agraden aquests contrastos, i així abrigadet és genial per la temporada.
ResponEliminaUna forta abraçada, guapa!
Gràcies!! Un petonet!
EliminaQue bona recepta ens portes avui. M'agrada el contrast de sabors i la mermelada li va genial a la carn. Petons!
ResponEliminaAna
Gràcies, guapa!
EliminaQuina passada! Em sembla que la recepta guanyadora/estrella està ja escollida... senzilla, gustosa i amb un munt de constrastos. Genial!!
ResponEliminaUau!!! que bo!!! el filet ja és bo, però l'has envolicat i farcit super bo!!!
ResponEliminaGràcies, prova-ho, Teresa!
EliminaQuina passada de recepta! i que bona.
ResponEliminaPetons
uau, això ha de ser boníssim! m'ho apunto. Petons!
ResponEliminaProva-ho, Cinta, és ben bo!
EliminaSi he de menjar carn com més camuflada millor...
ResponEliminaPetons.
Hehehe, a mi també m'agrada disfressada!
EliminaMarina, que bó i ben presentat, la vista es molt important. El faré el faré
ResponEliminaMolt bé, Isabel!!! Ja em diràs què tal!!! Petonets
EliminaFa molt bona pinta!!! Ho provaré! :)
ResponElimina;-)
EliminaMarina quines coses tant ben fetes que fas. Felicitats!!!
ResponEliminaGràcies Ramon!!!
EliminaM'agrada molt aquest farciment amb la melmelada i el formatge, qualsevol dia el tasto.
ResponEliminaPetons.
Ja em diràs. Petons
EliminaEsta la hago!!!!!!!!!!! por dios pedazo de receta, gracias guapa ya te contare, besitos.
ResponEliminaOk, ja m'ho explicaràs, guapa!
EliminaJo l´he fet però amb filet de pollastre amb pinya i formatge que també és molt bo. Provaré la teva recepta.
ResponEliminaSí que ha de ser bo, també!!! Petons
EliminaMarina, ¡¡¡que xulo!!! i ¡¡¡que bò!!!!
ResponEliminaGràcies lolines!!! Un plaer compartir-ho.
EliminaJo nena, quina pinta té això!!!...
ResponEliminaGràcies, Amadeu!!
EliminaHUmmmmmmmmmm que bó . Això te molt bona pinta. Sort que va ben abrigadet ...que amb aquest fred que fa ........Petons
ResponEliminaI tant! Ben abrigat!! he he he
EliminaQuina bona pinta!! M'ha fet créixer la saliva només de veure'n les fotos....i sembla que puc sentir-ne l'oloreta de déu fer....Aquest el faig fijo! Petons!
ResponEliminahe he he! Ja em diràs el què, doncs! Petons
EliminaAquesta es una recepta que tinc de provar de fer... fa anys, per un cap d'any vem sopar alguna cosa similar i estava bonissima!!!
ResponEliminaMe l'apunto!!!
Ptns
Lourdes.
Doncs tornem-hi, oi? Està ben bo!! Petons
Eliminaquè reboníssim Marina, ideal per les festes, no tens l´enllaç per seguirte per e-mail? no vull perdrem cap recepta:)bsts
ResponEliminaMolt bon pas a pas...això ha d'estar que t'hi cagues.
ResponEliminaaixò ha d'estar bo bo!!!mmmmmhhhhhhhhhh
ResponEliminaquè bo,ideal per les festes,apuntad
ResponEliminaAvui hem fet un dinar deliciós!!! Gràcies per ajudar-nos a fer la cuina menys monòtona. És una recepta fàcil, el més difícil embolicar. M'he espantat quan ha començat a sortir suc a dojo (de la carn o la melmelada o ambdós), però el resultat és boníssim. Fa molt de festa i ara que s'acosta el Nadal és una idea fantàstica! Una mica de salsa de melmelada ajuda a que no estigui tan sec. Molt bo. Gràcies Marina!
ResponEliminaOH, M'alegro que ho hagueu posat en pràctica!! AQuest és el millor premis! Sí que suqueja una mica, però quan es refreda queda tot resolt, oi? Petons!! I fins aviat!
Eliminaooooo! fa tant dies que no mirava els blocs! ni el meu, ni el de ningú... no dono l'abast... i he començat a mirar el teu, que ja en tenia ganes, i quan he vist el menú de la Ruscalleda... he al·lucinat! he pensa't que ho havies fet tot tu!!! després ja he vist que no, però deu ni do quin menú no? us ho devíeu passar d'allò més bé!
ResponEliminaI en fi, que he anat baixant i mirant receptes que no havia vist, i aquesta en particular m'ha encantat! i com diu la Laura d'aficionats als senders... ara que venen festes es una idea genial! en fi, que m'encanta tornar a llegir-te! a veure si ho puc fer més sovint... sempre em sorprens!
Jo nomes ho he fet amb foie, akestes festes provare akesta recepta, pero a mi tb em passa k em suqueja i llavors la part d sota em keda la pasta d full molla, com ho puc sol.lucionar?
ResponElimina