diumenge, 30 d’octubre de 2011

Panellets de pinyons i panellets de codonyat amb taronja

Avui al matí hem estat a les Fires de Sant Narcís de Girona, on durant quatre dies hi ha instal·lades més d'un centenar de parades de productes artesans. Ho hem aprofitat i hem comprat una mica de tot: pa de sègol, garrapinyats, melmelades, formatges... i també els ingredients per a fer els panellets: uns pinyons i també un codonyat amb taronja amarga que hem aprofitat per donar un toc diferents als tradicionals panellets de codonyat.

Això és el n'ha sortit:


El codonyat amb taronja amarga, realment boníssim...

12 comentaris:

  1. M´encanta el codonyat! Ja t' ho vaig dir. Aquesta variació amb taronja deu ser d´allò més deliciosa,

    ResponElimina
  2. Quin goig que fan. No hi ha res com el codonyat artesà sempre que puc miro de comprar-ne.

    ResponElimina
  3. Segur que ja no en queda cap de panellet!!

    El membrillo amb taronja està bonissim.

    Petons

    ResponElimina
  4. mira hoy es un gran dia, puedo estar viendo estas maravillas de panellets que has hecho y que por supuesto me encantan y a la vez sentir todo su sabor,me estoy comiendo unos para desayunar bien hoy je,je.
    ah y la version de los de cocos tambien bien pensado con la version de la Mireia
    bona castanyada
    peto

    ResponElimina
  5. Marina aquests panellets t'han quedat molt bé . Els de codonyat no n'he fet mai ....mira que avui tinc que arribar-me a girona .potser hauré de donar una volta per les paradetes i així com que tinc que fer una altre tanda de panellets probar-los:
    Petons

    ResponElimina
  6. Doncs Quima! T'asseguro que si hi vas gaudiras molt de les parades! Hi ha tot tipus de productes i altres invents! El codonyat el vaig trobar a la plaça de Santa Caterina, i també n'hi havia de tradicional i sense sucre. A més de mels i altres delícies dolces... ja em diràs què has trobat! hi seran quatre dies, enguany. Mens que l'any passat. Petons

    ResponElimina
  7. Va ser a Galicia quan fa uns anys vaig descobrir els codonyats amb altres fruites o fins i tot codonyats sense codonyat. Per exemple en vaig tastar un fet de poma que era espectacular. Suposo que el truc està en afegir-hi pectina per a que coagul.li.

    En tot cas, molt bona castanyada i felicitats per la 'collita' gironina :)

    ResponElimina
  8. A casa son els gustos que més ens agraden
    Petons

    ResponElimina
  9. Òscar, suposo que amb pectina ja deu funcionar. Jo, de vegades, hi poso la poma que en porta molta, de pectina.

    Que bé que us agradin aquests, Sara! Jo reconec que també, però els meus preferits són els de coco.

    Petons

    ResponElimina
  10. Hola Marina¡¡ acabo de veure..els teus panellets,Molt xulus...¡¡ i amb molt bona pinta,
    divertides etiquetes,
    Et varen quedar molt bé¡¡

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...