divendres, 25 de novembre de 2011

Copeta de pebrot escalivat i blat de moro


M'agraden les receptes d'aprofitament. I, sobretot, perquè no m'agrada llençar el menjar. Després d'aquestes dades esgarrifoses de la quantitat de menjar que es llença al nostre país, ara més que mai, hem d'intentar fer-nos ressò de totes aquelles idees que, a les persones que ens agrada la cuina, puguin ajudar a cuinar sense llençar. Aquesta d'avui és, precisament, una d'aquestes propostes.

Tot va començar amb un pebrot sobrer que havia escalivat el dia anterior. I una llauna de blat de moro que ja tenia oberta feia dos  dies. Vaig posar el pebrot en un bol i el blat de moro en un altre. Al primer bol, al del pebrtot, hi vaig empolsar un rajolí d'oli d'oliva verge extra, un polsim de sal i un xic de pebre negre. Al segon bol, amb el blat de moro, hi vaig ruixar un raig d'oli oliva, un pessic d'orenga i un xic de sal.

A tots dos bols hi vaig incorporar un rajolí de crema de llet i ho vaig passar per la batedora, fins que les dues cremes van quedar ben fines. L'últim pas va ser emplatar-les, o engotar-les, en aquest cas. En una copeta de vermut. Heus aquí el resultat.

7 comentaris:

  1. Deu n'hi do del atractiu que té aquest pebrot escalivat amb aquesta presentació.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Marina,. una copa ben original!! i de reciclatge... !bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Hola Marina, guapa tu

    i que divertida qu´es la cuina veritat ?, no em negarás que es una recepta Super 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Una recepta fantàstica d'aprofitament. A casa tampoc llencem res, però de vegades els meus aprofitaments no són tan apetitosos ;-)
    Petons

    ResponElimina
  5. No són postres, Núria! Perquè és un plat salat. Vindria a ser un aperigiu...

    Susanna, la cuina és molt i molt divertida! No entenc els que diuen que no els agrada...

    Carme, segur que els teus aprofitaments tenen bon resultat. No m'ho crec que no!

    Petons

    ResponElimina
  6. Neeena! Quin aperitiu d'aprofitament més diví! Jo vaig apuntant cosetes pel nadal... Ja en tinc unes quantes i acabarem tuixons, tuixons. ;)

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...