dimecres, 16 de novembre del 2011

Niu de tallarines d'espinacs amb carbassa i ou poché

Un sopar ràpid, bo i calent. Era l'objectiu del sopar d'ahir al vespre, després d'haver arribat a casa com un pollet remullat i amb una gana tremenda. No acoctumo a menjar pasta al vespre perquè em costa de digerir. Però vaig obrir la nevera i em vaig topar amb unes tallarines d'espinacs inacabades, i vaig decidir fer el muntatge, molt fàcil de preparar. D'entrada, vaig tallar la carbassa a dauets i la vaig bullir 5 minuts en aigua bullint, afegint unes llavors de comí. A continuacíó, vaig preparar l'ou poché seguint el sistema que jo conec, el del paper film:
L'últim pas va ser bullir la pasta, només 3 minuts perquè era fresca i a mi m'agrada molt al dente. El muntatge en forma de niu, amb l'ou al mig, la carbassa aleatòriament disbribuïda, l'orenga sobre l'ou  i el comí en pols escampat per sobre la pasta van donar-li el toc final. Amb un rajolí d'oli verge extra en cru.

6 comentaris:

  1. El plat t'ha quedat genial i la presentació perfecte !!!.......... un sopar rapid i ben bó .
    Petons

    ResponElimina
  2. M'encanten els plats improvisats: pasta, carbassa i ou poché!! Genial!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. bueno,bonito,rapido,apatecible y saludable,una buena cena sin duda
    peto

    ResponElimina
  4. un sopar deliciós, ideal per acumular hidrats i energia per a l'endemà. i amb bona combinació de colors, que fa que entri molt per la vista.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...