dijous, 17 de novembre del 2011

Pastís de iogurt, un clàssic


Teníem berenar d'amigues. I jo, poc temps. Així que he tornat a fer una recepta per la que no cal ni pensar. El clàssic pastís de iogurt. Per afegir-hi una mica de gràcia, hi he incorporat nous a dins i xocolata fondant per sobre. Ha quedat així!

Ingredients:
1 iogurt natural sense sucre
3 ous
1 mesura de iogurt ple de sucre
3 mesures de farina
1/2 mesura d'oli
1 sobre de llevat en pols
1/2 mesura de nous trinxades

Agafem tots els ingredients i ho barregem enèrgicament. A continuació, agafem un recipient per a fer pastissos, l'untem amb una mica de mantega perquè no se'ns enganxi i hi aboquem la barreja. Ho posem al forn durant mitja hora aproximada, però depèn del forn, a 180 ºC. I llestos!

9 comentaris:

  1. simplemente facil y bueno y el toque de gracia de la cuinera,perfecta
    peto

    ResponElimina
  2. Hola Marina!!!
    He fet el teu pastís i ha estat un èxit
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Hola Marina, guapa tu

    com li he comentat a peu coix, es un pastís amb l ´èxit assegurat veritat ?,..hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. he arribat a casa prop de la mitjanit i he posat a fer el pastís, serà el meu esmorzar de demà. quan me'l mengi me'n recordaré de tu, ja et diré que tal.

    ResponElimina
  5. Esos bizcochos tan fáciles son los que nunca cansan y gustan a todo el mundo. Se ve genial y muy bien hecho. Besos

    ResponElimina
  6. Eps! M'agrada molt que us hagi donat idees!

    I als que l'heu fet!!! Ja em direu el què, perquè és un pastís que tan pot servir per esmorzar (Manel) com per berenar o postres.

    Petons

    ResponElimina
  7. Un pastís que no falla mai! Gràcies per compartir-lo a la xarxa ;)
    Hem de tenir en compte que la pastisseria és una ciència, ultimament estic veient variacions d'aquest pastís (afegir xocolata, fruites... a la massa mare) que fan que no millori sinó al contrari.

    Petons!

    ResponElimina
  8. Un clàssic però SEMPRE queda bé! És ideal... Home, tastar-lo amb ingredients nous també està molt bé. A vegades ratllo una poma i l'hi afegeixo. Queda la mar de bo, però l'original sempre serà l'original, és evident! Un petonet, guapa!

    ResponElimina
  9. Què bo, aquest pastís! Em recorda els meus anys d'infantesa. Era rara la setmana que ma mare no en feia un. A mi m'era ben igual si només hi havia un plat principal o si menjàvem tres dies seguits cuinat de llenties, però aquesta coca de iogurt, com li deia ma mare, em feia feliç.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...