S'apaguen els llums... l'auditori del Teatre Goya és ple... comença el xou!
Abans que Conxa Velasco pugés a l'escenari, el Goya va omplir-se de gent interessada en el món gastronòmic que proposava aquesta vegada BonPreu i Esclat. Durant 2 hores, els assistents vam poder gaudir d'uns aperitius bons, sans i nutritius al costat del cuiner Pep Nogué, la nutricionista Magda Carlas i la somelier Meritxell Falgueres.
També vam tenir la visita de Josep Socarrats, director de la revista Cuina, i d'un reguitzell de professionals de les diverses DOP IGP de Catalunya. Una tarda molt sucosa, sense dubte.
Plats preparats:
Patates xips fregides amb oli d'oliva i espècies.
Fetge gras d'ànec amb poma de Girona i oli d'avellanes
Coca de brioix amb mantega de fruita seca
Envoltini de vedella amb albergínies i formatge Urgèlia
Patates de Prades amb maionesa de tòfona
Carpaccio de vedella amb mongetes del ganxet i salpicó de verduretes
Pa amb tomàuet i llonganissa
Laminat de pit de pollastre amb pera i avellanes
Amanida d'arròs safranat amb tomàquet confitat
Cuixa de pollastre confitada amb patata i suc de rostit
També us adjunto l'enllaç a la web de BonPreu i Esclat: crònica de l'acte.
I a tots/es ens van obsequiar amb un receptari. Que, per cert, inlcou també una recepta meva (recepta guanyadora al Concurs BonPreu i Esclat 2011). A veure si la trobeu, els qui també vau rebre el llibre....
M'hauria encantat poder-hi anar, però l'hora no m'anava bé... Segur que va ser un xou divertit i molt interessant! Només cal veure el repartiment de luxe dels actors ;)
ResponEliminaMarina estuve ayer y no te vi,y el libro que tengo yo es el que me regalaron por haber concursado tambien en el 11 concurso y veo que no es el mismo que dieron ayer que no pille porque pensaba es era el mismo y acabo de ver hoja por hoja y no veo tu receta,anda dime cual es??
ResponEliminapeto
Miquel, només et diré que està a la secció de postres, com a pista... petons
ResponEliminaya esta me habia equivocado de libro estaba mirando el 11 y es el 12
ResponEliminapag.323 pastis tatin de carbassa amba mousse de mascarpone
ala y el premio ja,ja
peto
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAhir va ser totalment impossible poder anar-hi al Xou.
ResponEliminaJa tinc el llibre i te trobat a la pag 323, a mi em pots trobar a la pagina 281. Fantàstic som a la mateixa secció, els postres.
Enhorabona i molts petons
Mira que hi vaig a les classes de Bon Preu i no me n´assabento dels xous...com se sap això?
ResponEliminaAbans algun blocaire m´havia avisat perquè ell n' estava assabentat però ara no...dec ser dolentota.-C
Ostres, Núria! Que bé! Ja et buscaré. 281, eh? Així devies anar a l'entrega de premis, oi? És clar, com que encara no ens coneixíem...
ResponEliminaDoncs Cristina, a mi m'ho van enviar per mail. No sé si ho fan només amb els que hem participat al concurs o què... no sé gaire com va la crida...
Petonet!