Amb aquesta recepta podreu preparar ràpidament unes postres que, a més de curioses, són delicioses. Només cal que tingueu a mà una mica de formatge provolone, un tipus de formatge italià originari del sud d'Itàlia però que, curiosament, actualment s'elabora al nord, a les regions del Piemont, Llombardia i Veneto. Podeu servir-lo fred, a temperatura ambient o tevi. En aquest últim cas, donareu més importància al sabor del formatge.
Ingredients:
Dues làmines de formatge provolone rodó
Melmelada de taronja (1 kg de taronjes, 800 g de sucre, pectina de poma, suc de llimona)
Xocolata fondant per a decorar.
Amb aquesta recepta participo a la proposta de Memòries d'una cuinera.
Uns canelons ben originals i segur que molt bons!
ResponEliminaNosaltres avui també hem publicat la nostra proposta pel Memòries i hem coincidit amb el dolç!
Petons
Sandra
M'encanta, perque el provolone és del tipus de formatges amb molt poc sabor (digui-li suaus si vosté vol hehe) i en que és molt important la textura. Els adoro.
ResponEliminaBravo :)
Caram! Què bo
ResponEliminaUns canalons dolcets amb molt bona pinta!!! bona entrada d'any!!
ResponEliminaQuim joc de textures més deliciosa...A Itàlia el vaig provar i em va agradar moltíssim...No em vull perdre aquesta combinació amb taronja.Quan tingui l´oportunitat la provo.
ResponEliminadijous em van regalar una melmelada de taronja casolana, i m'agrada molt el formatge... ves que no m'hagis donat la idea de les postres per al dia del meu sant ;-)
ResponEliminaQuina finor!, de color, de sabor, de presentació... (visca els formatges suaus...reivindico!). Una recepta bonica 100%. A reveure!
ResponEliminaSandra, ja tinc ganes de fer el xafarder amb la vostra proposta dolça!
ResponEliminaÒscar, tens raó, té poc sabor i una textura molt particular. Per a mi, un dels millors formatges fet en calent o a la planxa!
Núria i Teresa, gràcies pel comentari i bon any!
Cristina, ja em diràs què t'han semblat quan els provis!
Manel, no deixis de provar el caneló... pots rebatejar-los... els canelons Sant Manel! I ja serà la pera... he he.
Mercè, sí que queden molt fins! I un cop comences... ja no pots parar! Si en fas, fes-ne força!
Petonets!!!
Uns canelons de postres!!!!!!, ummmmm deliciosos
ResponEliminaPetons
Riquísimos. Así en dulce tienen que estar buenísimos.
ResponEliminaBesos
Gràcies Anna! Els teus canelons també els he vist, són dolços... i boníssims! Fins aviat!
ResponEliminaUnos canelones además de originales riquisimos.
ResponEliminaSaludos.
Te espero en mi blog, si deseas venir a visitarme.
M'has donat una molt bona idea. Tinc melmelada de taronja anava pensant receptes.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar i feliç 2012!
quin munt de receptes més diferents!!!! la teva proposta m'encanta i es que resulta que els tradicionals no m'agraden!!!! ;P molts petonets guapa i bon any!!!!! i gràcies per participar
ResponElimina