divendres, 16 de desembre del 2011

Croissanets d'anís


La pasta de full és molt versàtil. En cru, li pots donar mil i una formes i fer-ne receptes dolces i salades en un moment. Sempre l'havia comprat congelada, però aquesta vegada en vaig comprar a la pastisseria que tinc a prop de casa, i era fresca. Vaig voler comprovar si obtindria el mateix resultat i, per posar-la a prova, vaig obtar per una recepta molt fàcil que agrada a petits i grans.


Ingredients:
1 làmina de pasta de full
50 g de sucre morè
20 g de sucre glaç
1 copeta d'anís

El procés és molt fàcil. Tallem la làmina de pasta de full en triangles. Després, pintem aquests triangles amb el sucre morè desfet amb l'anís. A continuació, enrotllem de les puntes cap al centre, i donem forma de banyes a  les puntes. Com que aquests són molt petits no pots fer-hi una forma molt corvada, i més tenint en compte que la massa fresca ja és més tova que la congelada. Un cop enrotllats els croissanets, els pintem amb mantega i els posem al forn. Quan hagin estat uns 25 miinuts a 200 ºC, els traiem i els empolsem amb sucre glaç. I llestos!

7 comentaris:

  1. Realment entre la congelada i la fresca es nota la diferència, però esw tan pràctic tenir-ne al congelador que sovint passo d'aquest fet.

    Bons aquests croissantets, bons!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Tens més raó que una santa!! La pasta de full dona una varietat d'opcions quasi inesgotable. Nosaltres la comprem sempre fresca, de super això sí (de pastisseria ja ha de ser la bomba). Algun dia provarem de fer croissants, amb ganes me'n menjaria ara tres o quatre....

    ResponElimina
  3. Mmm... QUina pinta!! AMb el toquet de l'anís han d'estar de mort! :)

    Petonets!

    ResponElimina
  4. Hola Marina
    La coca de pinyos amb anís m'encanta. Imagino com deuen estar els crosanets! Ja li diré al pastisser de casa a veure si me'n fa.

    ResponElimina
  5. M'ha agradat l'aportació de l'anís. Penso que li ha de donar un toc especial.
    M'agrada!
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...